Şimdi Ara

Kafede müşterilere kanuna uygun internet paylaşımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni bir kafe açtık, bizim ve müşterilerin bir arada kullanabileceği ama müşterilere paylaşım verirken kanuni olarak tutulması gereken verilerin tutulacağı bir çözüm arıyoruz ama yeterli bilgi sahibi olmadığımız için bir türlü sonuç alamadık.

    İss'lerden bazıları bu konuda çözüm sağlıyor anladığım kadarıyla ama fiyatları pahalı kalıyor gibi, taahhütsüz netspeed, milleni vb. şirketlerden internet almak istiyoruz ama bu tip çözümler onlarda yokmuş.

    5651 sayılı kanundan bahsediliyor ama bu kanuna uyum herhangi bir internet bağlantısı ve ek bir cihaz ile mi mümkün olacak yoksa bizzat operatörler online olarak mı bu kayıtları tutacaklar anlamadım. Ricam uygun ekonomik çözümler neler olabilir basitçe anlatabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnternet altyapınız nedir? Adsl Vdsl Gpon ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vdsl 55mbit'e kadar hız alabilirsiniz diyor iss'ler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl ise Türk Telekom İşyerim Wifi hizmeti var, sadece modemi değiştiriyorlar premium modem takıyorlar, aylık 100 tl civarı ücreti var ki şu an piyasadaen ucuz loglama hizmeti bu, İnternete bağlanırken cep no sms doğrulama vs istiyor, 5651 e göre log tutuyor, bir olay olursa Telekomdan talep ediliyor log kayıtları.
    İnternete bağlanırken anket veya vidyo gösterebilirsiniz müşterilerinize. Birebir sizin ihtiyacınız bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle cevap için çok teşekkür ediyorum, en azından bir opsiyon vermiş oldunuz ama başka bir taahhütsüz operatör ile ya da varsa bu işi kendi başına yapacak bir ek cihaz yardımı ile bunu daha ekonomik şekilde yapamaz mıyız acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loglama için bu ücret bedava sayılır hocam, başka bir operatörde benzer bir ürün duymadım hiç. Firewall cihazlarıyla da yapılabilir ancak ücretleri çok daha fazla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.