Şimdi Ara

Kahve Dünyasına Gideceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yarın kız arkadaşımla Kahve Dünyası na gideceğiz de daha önce hiç kahve dünyasına gitmedim. Alışmışım starbucks da chai tea lattemi alıp kafama göre takılmaya. Öncelikle Kahve Dünyası da self servis mi , önerdiğiniz kahveler var mı , bir de kahvenin yanında verdikleri o kaşık şeklindeki çikolataları ne yapacağız abi.Yardım edin gözünüzü seveyim.



  • Adam starbucksa gittigini soylemek icin konu acmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

    Adam starbucksa gittigini soylemek icin konu acmis.

    +11111
  • Garson getiriyor siparişleri; espresso, frappe içilebilir. Amaç kahve içmek olduğu için süslü püslü garip tatlı içecekler tercih etmiyorum. Çikolatalı kaşık mevzusu da senin geniş hayal gücüne kalmış ister yersin, ister kahveye karıştırırsın, istersen dokunmazsın.
  • Starbucks'a gidip aldığın içecekleri yazman gerçekten bizim için faydalı bir bilgi oldu. Onun dışında Kahve Dünyası self-servis çalışan bir yer değil. Birkaç istisnai yer dışında hemen hemen her şubesinde çikolata ikramında bulunurlar. Sıcak içecek, soğuk içecek, tatlı, sandviç, dondurma, çikolata vs. bulunuyor. Starbucks gibi karton bardakta verilmiyor, her içeceğe özgü farklı bardakları var hemen hemen. Yani içeceğini alıp yolda içemiyorsun haliyle. Soğuk içeceklerin çoğu kar buzlu oluyor, sever misin bilmiyorum. Soğuk olarak Frappe, Naneli Frozen tercih edebilirsin. Sıcak içecek olarak da Mocha, Karamelli Macchiato, Latte tercih edebilirsin. Salep'i de hoştu; ama bu mevsimde satıyorlar mıdır bilmiyorum. Türk kahvesi de tercih edebilirsin, su ile ikram ediyorlar. Tabii yine de bir közde kahvenin yerini tutmaz. Genel olarak listeye bakıp istediğini söyleyebilirsin, inan pek önemli değil. Listeye bakıp o an neyin görüntüsünü beğendiysen onu söyle gitsin. Ha bir de kaşık çikolatalarını karıştıracaksan karıştır, içinde bırak dilersen içecekle erisin.

    Fiyat olaraksa Starbucks'tan bir tık daha ucuz gibi; ama pek de fark yok. Sıcak içecekler genelde 5-6-7 lira arasında değişiyordu. Soğuk içecekler de genelde 6-9 arası civarıydı diye hatırlıyorum.


    Velhasıl kelam, böyle şeyleri de takmayın kafanıza kardeşim. Kız arkadaşınıza cool görünmek zorunda değilsiniz, bir yere daha önce gitmemişsinizdir, birlikte gider keşfeder, öğrenirsiniz. Ayıp değil böyle şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 10 Mayıs 2013; 21:19:06 >




  • masalarda menü oluyor zaten, ordan bak seç birini. garsona söyle getirsin.
  • Eyvallah sağolun da bu arkadaşların starbucks mevzusunu nasıl böyle algılayabildiğini çok merak ediyorum.
  • Bir sorum olacaktı. Bazı yerlerde olduğu gibi kahve dünyasında da ödemeyi yaparken bir uçtan diğer uca seslenmem mi gerekiyor(garsonu çağımak için) yoksa kasaya gidip ödeyebiliyor muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.