Şimdi Ara

Kamp Ekipmanlarımı Sipariş ettim (Acemiyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
    Yıllardır yapmak istediğim kamp olayını dün itibariyle ilk adımı atmış bulunmaktayım. Ürünleri seçerken internet üzerinden forumlardan araştırarak seçimlerimi yaptım. Ürünlerin listesini aşağıda paylaşacağım sizlerinde fikrini almak istiyorum bu konuda. Neyim eksik neyim fazla herkes fikrini belirtirse benim gibi acemiler de bilgilenir. Antalyada otelde çalışıyorum. Kamp kuracağım yer iş yerime 12 dk yürüme mesafesinde. İş kamp kamp iş gibi olucak benim durumum. 4-12 çalışıp akşam yatmaya kampımı kurcam öğlende 4 de işe. Kamp atacağım yer denizden 50m yüksekte ağaçlık gölgede kalıyor yani. İlk fotoğraftaki 7 ürünü ekstra %20 yakalayarak hepsibura dadan aldım. Mat n 11 den. Çadır lambası dekatlon. Buyurun liste burada;

    Kamp Ekipmanlarımı Sipariş ettim (Acemiyim) Kamp Ekipmanlarımı Sipariş ettim (Acemiyim) Kamp Ekipmanlarımı Sipariş ettim (Acemiyim) Kamp Ekipmanlarımı Sipariş ettim (Acemiyim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi544 -- 8 Mayıs 2018; 10:34:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Güle güle kullan hocam, çadırın çok kaliteli.

    Bizi haberdar etmeyi unutma.

    Aldığın her ürüne yorum bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alır almaz bir gün sahilde, Bir günde köyün burnunda kampladım. Tek tek yorumlamam gerekirse ürünleri;
    –Çanta = Dış malzemesi orta kalitede denebilir. Kumaşı ben çinden geldim hocam demiyor değil. Sırt desteği güzel ağırlığı omuzlarda hissettiriyor. Bu paraya bence daha iyi ürün bulunabilir gibime geliyor.
    –Çadır = Kurulumu çok kolay. Fakat hala çadırın dış tentesine gerekli gerginliği verebilmiş değilim. Bir taraf Ya yüksekte kalıyor ya da tente bir tarafa kayıyor. İç tarafından pollere bağlantılarını yapıyorum, yere klipslerinden tutturuyorum. İki kapılı olması gere püfür püfür uyumanızı sağlıyor. Son gece bir kapıyı kapatmak zorunda kaldım başa gelen hava akımından hasta olmayayım diye. Çadırı katlarken dış tentenin pot yapmaması için nasıl katlanması gerektiğini çözemedim.
    –Termos = Buna birşey yazmama gerek yok sanırım. Gözünüz kapalı satın alın. Ek olarak termosta yemek bile muhafaza ediliyormuş kendi kullanım talimatında okudum güzel bir ayrıntı.
    –Kafa lambası = Malzemesi pek güven vermiyor. Özellikle pilllere ulaşmak için sert bir hamleyle açmanız gerekiyor kapağı. 60 lumen 3 kalem pil. Gece aydınlatması yeterli fakat 100 olmasını yeğlerdim. Kayışı gayet rahat kafada.
    –Uyku tulumu = Ürünün malzeme kalitesi dikişleri fermuarı beklediğimden kaliteli çıktı açıkçası. Gece boyunca hiç üşümedim. Açıp battaniye gibi de kullanılabiliyor. Tavsiye ederim.
    –Mat = İlk gün çadırı kırdığım yer eğimli olduğundan mı yoksa ilk gün diye mi pek rahat uyuyamadım sahilde. İkinci gün toprağa düz zeminde güzel bir uyku çektim. Uzun ömürlü gibi duruyor bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Çekiç = Minik işlevsel çokda tatlı gözüküyor. Hafif. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yastık = Basit, ucuz bir yüzü kadife gayet işini yapıyor. Sertliğine göre şişirin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.ersinoutdoor.com/
    buradan sipariş verdiğinde hem fiyat konusunda hem de kargolama konusunda yardımcı olacaklardır
    referans olarak donanimhaberi göster
  • Şarjlı pil ve şarj cihazı tavsiye edebilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba ustam malzemeleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanırsınız. kamp için ürünleri kullandınızmı bilmiyorum fakat almış olduğunuz makalu uyku tulumu çok basit birşey bende aldım aynı üründen hiç memnun kalmadım hangi bölgede kullanıyorsunuz bilmiyorum. bu arada çadırdan memnunmusunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.