Şimdi Ara

Kan Tahlili Yaptırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 35 yaşındayım şimdiye kadar hiç kan tahlili yaptırmadım, şükür şimdiye kadar ciddi bi hastalığım da olmadı... Şimdi merak ediyorum bi sorun var mı şekerdir kolesterol, böbrek filan bi sorun var mı diye... Hangi bölüme gideceğim, doktora gidip ben kan tahlili yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar mı... Sağlık ocağında yapılan ne kadar ayrıntılı... Bilgisi olan?

    Bu arada benim gibi bi benim bi hastalığım filan yok, gerek de yok demeyin, bi arkadaşım başka bi sebeple yaptırdığı kan tahlili sonucu böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu öğrendi. Çok daha önce öğrenilip önlem alınabilirmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sağlık ocağında da yapılıyor ama ayrıntısını bilmiyorum hocam. Dahiliyeye gitmeniz daha uygun olur sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlık ocağında yaptırdığınızda genel olarak her şeyi görürsünüz. oradaki her değer dolaylı yoldan da olsa bir şeyler anlatır zaten. şeker,böbrek,kolestrol,karaciğer falan direk belli ediyor kendini. dahiliyeye gidip yaptırırsanız daha kapsamlı bakarlar sizin bileceğiniz iş..

    sağlık ocağında yaptırırsanız sabah 9 gibi gidin, öğlene sonuç çıkar. barkodu almayı unutmayın direk internetten bakarsınız ve doktora gider gösterirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.