Şimdi Ara

Kaon YCL-24444 HD Usb Pvr Ready Uydu Alıcı nasıl bi cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umarım bu konuyu yanlış bi yere açarak hata yapmamışımdır.yaptıysam şimdiden herkesten özür dilerim.

    Kaon YCL-24444 HD Usb Pvr Ready Uydu Alıcıyı dün itibariyle aldım biraz satıcının gazıyla aldım hızlı açılıyor kurulumu basit kanal geçişleri hızlı diyerekten ikna etti. bugün nette gezindim araştırdım ama cihaz hakkında genel bilgilerinin dışında bişey bulamadım işlemcisi flashı gibi bilgiler yer almıyor. sizden ricam cihaz hakkında bilgisi olan yada kaon markası hakkındaki görüşlerini almak istiyorum. cihazla birlikte 6aylık server de aldım ama enteresandır cihazın hala linux tabanlı oldugundan bile şüpheliyim :) açılışta vindowsun kullandıgı resimlerden biri geldi ama emin olamadım satıcı dt te maç sorunu hariç geri kalan kanalları izleyebilecegimi söledi. odam tadilatta bi kaç gün sora kurabilicem. yardımarınızı rica ediyorum. herkese şimdiden teşekkürler...

    örnek link :http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/kaon-ycl-24444-hd-usb-pvr-ready-uydu-alici-51888014



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyuuzboy -- 6 Şubat 2012; 14:28:53 >







  • Kaon iyidir.Sunny cihazlar genelde Kaon muadilidir.Sunny den benzer kasalar bak...
  • Sayın arkadaşım bundan 10 sene önce Türkiyede satılan kore malı kaonlarla bunun hiç bir alakası yok, gene Türk bir adam tarafından isim hakları satın alınmış sağa sola yaptırılan kalitesiz sıradan dandik bir uydu alıcısı, şuna üzülüyorum kaonun adını batırdık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Derya.

    Sayın arkadaşım bundan 10 sene önce Türkiyede satılan kore malı kaonlarla bunun hiç bir alakası yok, gene Türk bir adam tarafından isim hakları satın alınmış sağa sola yaptırılan kalitesiz sıradan dandik bir uydu alıcısı, şuna üzülüyorum kaonun adını batırdık.

    O eski kaon lardan değilse dandiktir o zaman.Kaon cihazlar almanyada tutulan cihazlar arasında idi bir zamanlar.bir kathrein yada humax olmasada topfield le fiyatları aynıydı ...
  • merhabalar,

    KAON YCL-24444, LINX NE-1071, BOTECH BC-2010

    yetkili bir ağızdan bilgi almak istiyorum sadece. 120 ekran lcd ekranım(lg 47lk530) ve genius 5+1(ght-s200) kendiğinden anfili ses sistemim var. derdim usb den avi, mkv gibi formatlarda dublaj veya altyazılı filmleri 5+1 desteği ile izlemek. usb olarak hem flash bellek (fat32 formatlı) hem de usb hdd (ntfs formatlı) kullanıyorum. yukarıdaki bu 3 uydu cihazı arasında kararsız kaldım. bir de tv izlerken kanallar arasında hızlı geçiş yapabileyim istiyorum. bilirkişi olarak sizce bu uydu alıcılardan hangisi bana daha uygundur. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.