Şimdi Ara

kaportaya yapışan demir tozlarını nasıl yok ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. sanayide çalışıyorum. daha yeni aldığım 2 aylık aracıma demir tozu yapıştığını fark edince moralim bozuldu. aracı başka yere de park edemem. bu kaportaya yapışan paslanmış demir tozlarını boyayı yıpratmadan nasıl temizlerim?



  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Ufak bir düzeltme yapayım eğer ben yanlışsam siz beni düzeltin.

    Kilden öncehttps://www.hepsiburada.com/auto-finesse-iron-out-demir-tozu-sokucu-500-ml-pm-otbkdio500 benzeri bir demir tozu sökücü kullanıp üzerine kil uygulanması daha doğru değil mi. Mantıken çünkü kil uygularken o demir tozları kile yapışsada aynı zamandada kaportada çizikler oluşturacaktır çünkü.
  • Divortex marka demirtozu çıkarıcıyı alıyorsunuz, temiz yüzeye sıkıp morarmasını bekliyorsunuz, ardından tazikli su bitti gitti, pasta öncesi her zaman demir tozu temizliğini böyle yaparım.
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    eski aracımda ben de muzdariptim, bu kil işe yaramadı, zaten sonra sattım aracı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caspento

    Divortex marka demirtozu çıkarıcıyı alıyorsunuz, temiz yüzeye sıkıp morarmasını bekliyorsunuz, ardından tazikli su bitti gitti, pasta öncesi her zaman demir tozu temizliğini böyle yaparım.
    hocam o ürün boyanın rengini soldurur mu acaba?
  • Kaliteli kil + demir tozu temizleyici + İzopropil alkol ile bu iş hallolur.

    Ancak aracınızın boyası orijinal ise üstteki piramitte yer alan İzopropil alkolü kullanın,sonradan boyanmış yerlerde sıkıntı çıkabiliyor.

    Kil olarak Valet Pro Mavi,Temizleyici olarak 3D'nin 117 kodlu Mor Renk olanı + Eczaneden Temin edebileceğiniz İzopropil Alkol.Kili de 500 ml spray içine 3 nohut tanesi şampuan atıp hafif köpürterek yapın,kaydırsın iyice.
  • Kardeşimin beyaz rio aracının muhtelif yerlerinde vardı, önce pas zannettik (birkaç aylık araçtı daha) moralimiz çok bozuldu ama foruma konu açmıştım, bir çok kişi demir tozu dedi. Sonra orada bir yıkamacıya gitmiş onlarda demir tozu demişler, bir sprey sıkmışlar hepsi çıkmış. Ama kardeşimde hurdacı yakınında oturuyor, yine olur demişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.