Şimdi Ara

Karasu Arslan İnşaat Duyarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bundan tam 4 yıl önce karasuda Arslan İnşaat firmasından 1+1 daire satın aldık.

    Daireyi bir miktar peşinat daha sonrasında aylık taksit şeklinde ödemesini yaptık. İlk etapta dairenin mutfak planlamasının yanlış yapıldığı çok belliydi. Buzdolabı konulmak için yapılan yerin hemen yanına aspiratör konulmuş, haliyle aspiratörun olduğu yere ocaginizi koyuyorsunuz. Buzdolabını koyarsaniz ocağın yarısına erisemiyorsunuz. Her neyse ilk etapta her türlü soruna karşı ilgili bir tavır takındıkları için bu durumu onemsemeyip buzdolabını daha farklı bir yere koyarak kullandık. Asıl mesele dairenin ödemesi bittikten sonra mutfak tezgahına nereden geldiği belli olmayan bir su sızıntısı ile başladı. Bunun için kendilerine gittik ve durumu anlattık. Usta yönlendirecek lerini belirttiler. Bende ustayı ertesi gün aradım. Fakat daireyi 4 yıl önce aldığımız için durumla ilgilenmeyecegini belirtti. 'Gelin bir bakın sonuçta bu daireyi siz yaptınız' dememize rağmen gelip yapmayı geçelim bakmaya bile gelmediler. İlk baştaki ilgi ve alaka dan tamamen uzak duyarsız bir tavır takındılar.

    Ben internet araştırmalarıma göre dairede gizli kusurlar, mühendislik isteyen durumlarda 5 yıla kadar inşaat sahiplerinin ilgilenmesi gerektiğini anladım, doğru mudur? Bu durum için ne yapabilirim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.







  • Yukarı
  • garip bir konu açmışsın.ben hayatımda 1 defa karasuya gittim ama zamanında çok daire araştırdım.bunların verdiği ilanları görünce bunların düzgün esnaf olmadıklarını anladım.bu tür ilan veren insanlar asla düzgün iş yapmaz zaten.ben bırak bunlardan daire almayı bunlar yüzünden karasudan soğudum,zaten karasuda cazibesini yitirdi 10 yıl önceye göre aşırı pahalandı.
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Hocam konu neden garip geldi onu anlamadım ama ilanlar konusunda haklısınız. Hala eski fiyatlar üzerinden satılmış daireleri ilanlarda gösteriyorlar. Söyledikleri veya koydukları dairelerin hiçbiri orada yazan gibi değil ve fiyatlarida ilanda ki gibi olmuyor.
    Bizim durumumuz evin iç tesisatında sanırım bir sorun var fakat bu arkadaşlar evin satışı üzerinden 4 yıl geçtiğini öne surerek ilgilenmiyorlar. İlk baştaki o ilgi vs. Evin borcu bittikten sonra kesinlikle olmuyor. En azından bu yaz döneminde karasudan ev alacaklara bir referans olsun. Dediğiniz gibi ev fiyatlarinida İstanbul'a benzettiler.
  • Dua et hiç değilse evi almışsın, genelde parayı verip evi alamayan dolu memlekette.
  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt
    ben yazını tam okumadım sadece arslan inşaat lafını duyunca şikayet etmen garip gelmişti,onların daire teslim etmesi bile bence şükredilecek birşey.fakat yazını okuyunca kendim aklıma geldi geçen sene bende ankaradan daire aldım, daire daha önce oturulmamıştı 1 yıl boş kaldı kiraya verdim daha 2 ayda kombi tesisatı patlak verdi odanın birinden,ben mesela böyle bir hakkım olduğunu bilmiyordum,hoş zaten olsada uğraşamazdım.ama varsa hakkın vaktinde varsa üzerinde dur bence...
  • İnternet üzerinden araştırmalarım sonucu teslim alınan dairede oluşabilecek gizli kusurlara karşı 5 yıla kadar zaman aşımı varmış. Bu konuda bilgili arkadaşların yardımını bekledim.
    Ayrıca Allah'ın adını anıp gelip bir bakın dememize telefonu suratimiza kapatan sözde inşaat ustası 2 vida sıktım diye iş yaptığını sanan, 2 saat öncesini hatirlamayip, 2 yıl öncesini hatırladığını iddia eden adamların kanun karşısında hesap vermesini istiyorum.

    Bu arada not olarak karasuda Arslan insaat dan daire alacak olanlara tavsiyem borçları bitene kadar dairede bulunan en ufak sorunu bile yaptırmaları olucaktir. Çünkü daha sonrasında ilgisiz alakasız insanlarla muhatap durumunda kalırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.