Şimdi Ara

Karın ve göbek kılları nasıl alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
96.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    yobazımız da gelmiş. adam spor yapıyordur bacak kıllarını alır, bunu yapınca kadın gibi mi görünüyor? o hali bile senden daha maskülendir emin ol.
  • bioder erkekler için tüy dökücü krem tavsiye ederim, bende yeni kullanmaya başladım, kaliteli bir ürün, eğer dediği gibi tüyleri zayıfllatıyorsa sürekli kullancam yok eğer jiletten farksızsa mecburen makina yada lazer
  • Önümüzdeki hafta pazartesi lazer randevum var. Bakalım ilk kez yaptıracağım. Sırt-omuz-gögüs-kulak spor yaptığım için aldırıyorum.
  • Traş makinesi karın ve göğüs için ideal bayağı kısaltıyor ben öyle alıyorum ama bi tane body kit traş makinesi almak lazım 0 numara başlığıyla bayağı dipten alıyor.



    Bacam için makine tavsiye etmem 1 saat sürer o kılları almak jilet sakın vurmayın sivilce gibi kırmızı şeyler çıkıyor en güzel 2 tüp tüy dökücü krem almanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depitak mıydı neydi bir de diğer marka var aklıma gelmedi bu ikisinin etkisi yok ben denemedim ama deneyeni biliyorum ha en etkilisi şu ondan iyisini de duymadım Veet serisi var internette arat deodorant gibi bir şey herhalde sürüyorsun iki dakika sonra yıka bir şey kalmıyor ama 1 2 hafta 3 5 haftaya çıkıyor sık kullanman gerek sanırsam mavi ve kırmızı olanları var biri hassas ciltler için diğeri normal ciltler için ve kullananlar acı macı yok dediler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.