Şimdi Ara

Kasko teklifleri araç kazasına göre mi şöför kazasına göre mi veriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. 2011 Palio aracım var 8000 tl kasko teklifi çıkıyor. İlk arabam. Daha önce 6 sene bir şirkette sahada çalışıyordum, haliyle de bu araçla yaklaşık 6 sene içinde 4-5 kere ufak kazaya karıştım. Kazaların ikisi arkadan çarpma iki kere de bana çarpmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Araçlar şirket aracıydı gerçi. Şimdi bu kaskonun yüksek çıkması bu kazalardan dolayı mı oluyor neye göre belirliyor kasko şirketleri teklifleri? Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse valla çok memnun olacağım.




  • Dediğiniz her şey araçla birlikte etken, sürekli trafikte olduğunuz için bir tık fazla da çıkabilir ama 8 bin iyi teklif. Ocakta 10 bini geçer hayvan gibi zam geliyor 3-4 ayda bir. Anadolu sigorta değilse bir de oradan teklif alın ben kasko poliçesini en uygun hep oradan yaptırdım.

  • 11 yaşında araca 8000 kasko çok iyi bile çıkmış. Millete 20-30 bin diyen acenteler var. İyi bi araştırın önce neleri kapsıyor, sora size pert kaskosunu yapmasınlar o paraya.


    Eski kazalar sizin adınıza olduğu için ve arkadan vurup suçlu olduğunuz için tabiki size yansır o yüzden teklif yükselmesi normal bi durum. Ayrıca ilk araç ve ilk kasko. Kaza olmaması durumunda zamanla düşer.

  • Rivayete göre aracın rengi bile bu işte etkenmiş. Hatta aynı kasko bedeline sahip olsa bile farklı marka araçlara farklı muamele edildiği söyleniyor. Örneğin bmw, kullanıcı kitlesinden dolayı daha yüksek risk barındırıyor olarak değerlendiriliyormuş. Tabi firmalar tarafından net açıklanmadığı için bunlar rivayet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alkgs A kullanıcısına yanıt

    3 sene önce 171.000₺'ye 2011 model Bmw 3.20D almıştım ve o zaman 5.000₺ kaskoya para verdim. Arabayı sattıktan sonra 285.000₺ ye 2016 Tiguan almıştım. Kasko değeri ve satış bedeli çok daha yüksek olmasına rağmen aynı hasarsızlık diliminde 2600₺ ye kasko yapılmıştı. Yani dediğiniz doğru


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatın yükselme nedenleri:


    -İlk araba

    -Geçmiş kayıtlar

    -Aracın cinsi


    İlk arabansa zaten şansın yok, haşırt geçirirler. Şirket araçlarındaki kazalar kaskodan yaptırılırken kaza tutanağında senin adın varsa, etkiler. Tutanak yoksa ve kaskosuz yapıldıysa kayıt yok demektir, dolayısıyla senin olduğunu nasıl bilecekler? Bir de son aylarda epey bir zam geldi. O yüzden rakam yüksek yoksa ben bu sene nisan ayındaki kaskomu 4500 e yaptırmıştım, araç 2014 model ve imm bedeli 1.000.000, koltuk başı sigorta da 100 veya 150 bin falandı galiba.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.