Şimdi Ara

Kasko yardim magdeburger-skoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kolay gelsin herkese
    4 yıldır havaya yaptirdigim kaskoyu kullanma vakti gelmiş olsa gerek ki mucur fırlatan bir iş kamyonu on camında bir çatlak oluşturdu. Araç 2020 Skoda scala. Kasko sigorta hepsi mevcut. Gidekeen gece olduğundan ve kırık camın gördüğüm noktanın altında olduğundan olay anında tutanak tutamadım. 2 gün sonra çatlak yukarı doğru uzayınca fark ettim.

    Sigorta magdeburger(her sene zamanı gelince sigortacı arar kredi kartını kendişine yollar kapatırım konuyu neden buna yaptırdın demeyin) Skoda Eskişehir'in anlaşması yokmuş. ST bayan, siz cebinizden ödersiniz 30 gün sonra size iade ederler dedi.(öncesinde soracaklar gerekirse yaptırmayın bizde diyecek) Kaskoyu okudugumda anlaşmalı serviste cam değişiminin hasarsızlık bozmadigini gördüm. Ancak Skoda Eskişehir anlaşmalı değil. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ön cam ve kaskodan yaptırmak kesinlikle orijinal cam kullanmak istiyorum(yağmur sensörü vs mevcut)
    Tesekkurler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Sigortacınız ne diyor bu konuda? Sonuçta poliçeyi onlardan yaptırıyorsunuz bu konuda daha tecrübeliler en doğru yolu sigortacınız göstermeli.
    Bence Ankara’da anlaşmalı servis var ise orada yaptırılabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anlaşmasız servislerde işler böyle yürüyor. siz serviste veya dışarıda sensör özelliği bulunan camınızı taktırın. Servis diye direnmeyin çünkü onlarda çoğunlukla dışarıda camcı çağırıp taktırıyor. dışarda kasko ile anlaşmalı camcı varsa onlara yönelin. zaten araç modeline göre cam ellerinde yoktur. sipariş ile getirtirler ve güzelce monte ederler. işiniz çabuk yürür dışarda.

  • Sigortacınız değiştirin.

  • Panthér kullanıcısına yanıt

    arabayı da değiştirebilir

  • degobar kullanıcısına yanıt

    Sigortacıyı değiştirmesi daha kolay.


    Nasıl olsa benim sigortalım ne yapsam kabul ediyor, rehaveti çokmemiş; daha müşteri memnuniyeti odaklı bir sigortacı, yetkili servis ile anlaşmalı bir şirket ile buluşmasını sağlar ve sıkıntısı biter.

  • İşlemi yetkili serviste yaptırmanıza gerek yok. Dışarıda orijinal cam ile değişim yapılabilir. 2 defa yaptırdım sorun yok, sanayideki yer doğuş otodan orijinal cam temin edip taktı. Önemli olan orijinal cam klozu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal, arkadaşın poliçesinde cam muhafiyeti de vardır.

    Uygun gözüksün diye herşeyi kısıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.