Şimdi Ara

Kaspersky Premium nasıldır ve nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir antivirüs programı arıyorum. Baktığım kadarıyla Kaspersky çok öneriliyor. Ben de bunu Premium satın almak istedim ama bazı sorularım olacaktı. Kaspersky'nin sitesinde ödeme yeri var şimdi bu ödeme tam olarak nasıl olacak? Ben kredi kartı kullanmak istemiyorum bunun için banka kartı kullanmak istiyorum. Şimdi ödemeyi yaptıktan sonra para çekilecek tamam. Ben ilk önce denemek için 1 yıllık almak istiyorum eğer beğenirsem 1 yıl sonra 2 yıllık satın almak istiyorum. Şimdi 1 yıllık aldıktan sonra ve 1 yıl geçtikten sonra ödeme durumu nasıl olacak? Ben iptal etmediğim taktirde hesabımdan yine 1 yıllık ücret otomatik olarak mı çekilecek? Yoksa soracaklar mı üyeliğiniz bitiyor nasıl satın almak istersiniz diye? Ben 1 yıllık üyelik bitmeden 2 yıllık almaya karar verirsem bunu hemen güncelleyebilecek miyim 1 yıl dolmadan? Çünkü 1 yıl dolarsa ve ödeme girmezsem cihazlarda premium çalışmayacak ve olumsuz etkileyecek? Ayrıca Kaspersky sitesinde ödeme kısmında adres de soruyor, adresimin tamamını gireyim sorun olmaz değil mi?


    Şimdi yapmam gereken Kaspersky üyeliği oluşturup sonra 1 yıllık satın alıp ve sonra da Kaspersky'i indirmek midir? Bilgisayarımda Malwarebytes var ama kesin çakışacak Kaspersky ile sanırım, bu yüzden Malwarebytes'i silmeli miyim? Zaten bunu ücretsiz kullanıyorum bu yüzden gerçek zamanlı koruma korumuyor bu yüzen durması anlamsız mıdır? Kaspersky'i yükledikten sonra Chrome ve Firefox'a eklentisini yükleyeceğim ve başka yapmam gereken bir şey kalmayacak doğru mudur?


    1 - Kaspersky, 2 - Adwcleaner 3 - Tarayıcılar için uBlock origin kullanacağım. Bunlar yeterlidir ve başka birşeye ihtiyacım yok doğru mudur?








  • Hocam yaklaşık 3 senedir kaspersky kullanıyorum.Bilgisayarımı ilk aldığımda 1 yıllık hediye vermişlerdi 2 senedir de çok bilinen alışveriş sitelerinden 1 yıllık ürün anahtarı alıp etkinleştirip kullanıyorum.Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.Kaspersky sitesine göre fiyat daha uygun.Güncellemeleri vs. herşeyi sorunsuz yapıyor.Yıl dolmadan iptal gibi durumlada karşılaşmadım.

    Özelliklerine gelecek olursam;

    Ben 2 sene antivirüs modülünü kullandım.Son aldığım ürün anahtarı internet security modülüne ait çıktı onu kullanıyorum.Tabi antivirüs e göre özellikleri daha fazla.Örnek vermek gerekirse;banka sitelerine girince özel bir korumalı pencerede açıyor.Kamera kullanan uygulama varsa üstten bildirim çıkarak uyarıyor.vs.vs. ufak tefek farklılıklar bulunmakta.Programı kurduğunuzda tarayıcılarınıza eklenti otomatik yükleniyor sizin birşey yapmanıza gerek kalmıyor.

    Bilgisayarımda sadece kaspersky yüklü.Başka bir virüs programı yüklü değil.İşlevselliğinden memnunum.Karar size kalmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenipara11 -- 8 Temmuz 2023; 1:36:30 >




  • Ortaklaşa alalım mı Kaspersky ?
    Bende almayı düşünüyorum hazır fiyatlar Uygunken
    Başka almayı düşünenler var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.