Şimdi Ara

Kayıp telefon sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dün bir iphone buldum yolda, şarjı bitikti, şarja takınca da şifreden dolayı açamadım, sim pin de var. Polise götürmek istemiyorum, ne olacağı belli değil. Sim kartın üzerindeki seri nodan telefon numarasını nasıl bulabilirim acaba? Vodafone bayisine götürdüm söylemedi. Telefonun sahibi nasıl olsa yeni hat çıkartır, ben de arar bir şekilde ulaşırım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Polise gotur baska turlu bulunmaz onlar sistemden butun karakollara yazi gonderiyorlar oda bulundugu bolgeden karakola giderek telefonunu alir telefon sende oldugun surece gprs var telefon son acildigi yerden appleye sinyal gonderiyorla savcilik karariyla sorusturma baslatilir 3 4 ay sonra evine polisler gelip seni savciliga gotururler savciya cikip ifade verirsin telefonu senden alirlar bunlarin olmamisi icin git ver

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatirlatma olarak telefonu ara sira ac bak ekrana msj olarak numarasini uzaktan yazabilir saibi uzaktan ole birsey yapiliyor ekrana kayip iphonedir kullaci numarasi yaziliyo pcden telefona baglanip yazabilir numarasini

    Telefonu acik birak bu sekilde uzaktan ana ekrana numarasini yazabilir



    Kayıp telefon sim kart



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8ACFFCAF -- 30 Kasım 2018; 20:4:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dikkat ederseniz resimdeki telefonda wi-fi ve hat bağlantısı var, bulduğum telefonun şarjı bitip kapandığı için şarj edip açınca ne wi-fi bağlantısı yapabildi ne de hatta bağlanabildi, dolayısıyla hiç bir şekilde ulaşılamıyordu. Sim kart vodafone'du, bir bayiye götürüp numarasını rica ettik, sağolsunlar yardımcı oldular, arayıp haber verdik, gelip aldılar telefonlarını. Sahibine ulaştırılmıştır telefon, teşekkürler.
  • bountr B kullanıcısına yanıt
    Bayi sim seri numarasından hattın numarasını bulmuştur hattın sahibini irtibattan mı ya da nasıl buldunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı simkartların üzerinde telefon numarası yazıyor. Ama telefon numarasını bulsan da, numaradan adını soyadını öğrensen yine kişiye ulaşamazsın. En iyisi polise vermek. Polis numaradan yedi cettine kadar ulaşır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.