Şimdi Ara

Kayıt Sildirme Hikayem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle kayıt sildirdiğim üniversite Ege Üniversitesi. Bu olayı çok büyütenler var veya her okulda bu kadar hızlı değil mi emin değilim ama ben işlerimi hızlı hallettim.

    Okula giriş saatim : 15.08
    Kaydım silinmiş çıkış saatim : 15.46

    İşlem yukarıdaki kadar sürdü, öğrenci işlerine gittim ve beni kütüphaneye yönlendirdiler oradan da kütüphane ile ilişiğim olmadığına dair bir belge verdiler imzalayıp. Bu belge ile tekrar öğrenci işlerine gittim orada kaydımı sildirmek için asıl formu aldım ve doldurdum, doldurmak oldukça kısa sürdü sadece tc,sildirme sebebi,öğrenci no vs gibi şeyler vardı. Bunları evrak kayıta verip tarattım ve oradan da sildirme yerindeki memura verdim bu kağıdı ve öğrenci kimlik kartımı. Bundan sonra olay bitmiş oldu beyler, yok gidip ordan imza al oraya git rektörü bul dekanın elini öp imza versin vs gibi saçma sapan şeyler (en azından) Ege Üniversitesi'nde yok, oldukça kısa bi sürede hallettim.

    Not : Kayıt sildirince askerlik tecili sorun olur mu diye sordum, sorun olmayacağını, kaydımı sildirme sebebimin yeni üniversiteye kayıt olduğunun sistemde göründüğünü belirtti oradaki memur.
    Not 2 : Aynı anda lisans ve ön lisans okunabiliyormuş; ikisi de örgün olsa dahi sorun olmaz dedi memur ama ben kaydımın durması gereksiz olduğu için sildirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spreeny -- 31 Ağustos 2018; 17:18:10 >







  • Hangi üniversiteyi kazandınız hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludağ - İngilizce Öğretmenliği hocam
  • Spreeny S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim
  • süreci hızlandırmış olabilir ösym siteden vs olsun çünkü süre dar.
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Olasılık dahilinde, herkes bi günde yığılacağı için böyle bir şey yapmış olabilirler
  • Ya ben de yeni üniversite kazandım. Eski üniversiteden de kaydımı 29 Haziran'da sildirdim ve diplomamı aldım. Ama gel gör ki hala sistemden düşmemiş. Ben böyle bir şey görmedim. Başka üniversite aynı gün içinde sistemden siliniyor. Ya o üniversitelerin öğrenci işlerinde çalışanlar da insan sen de insansın. Neden işini yapmayıp insanları mağdur edip bir de telaş içinde bırakıyorsun! Bir de tehdit edebiliyorsun, yeni üniversiteye kaydın olmayabilir diye. Şimdi içimdeki öfkemi belirttikten sonra arkadaşlar ben bu kayıt sildirme işlemini nasıl hızlandırabilirim? Ya da sistemde hala kaydım görünürken normal kayıt yaptırabilir miyim? Diplomamın arkasında okuldan ayrıldığıma dair imza ve kaşe var. Bir arkadaş bunu gösterirsek kayıt yapılır demiş. Yardımlarınızı bekliyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.