Şimdi Ara

Kaza Yaptım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Geçen hafta perşembe günü kaza yaptım. Yolda giderken normal normal; ablanın teki sağolsun yola fırlayıverdi park halinden. Araba perşembe gününden beri ustada. Yalnız araya 19 Mayıs falan girdi derken 1 hafta oldu. Dizlerim biraz arızalı; otobüsle okula git-gel sıkıntı oluyor bir ton. Yarın Ankara'da hava fırtınalı ve ne yapacağım bilmiyorum en basitinden. Yeni kalktım yataktan zaten. Neyse. Sizlere birkaç sorum olacak;

    Eksper ''karşı taraf %100 suçlu diye yazdık, size suç vermedik'' dedi. Ancak gel gelelim bu kusur oranını onlar mı belirliyor, sigorta şirketleri mi?
    Araç ne zaman çıkar oradan tahmini? Çünkü eksper dün bakmış daha. Tamiri falan kaç gün sürer? (Sağ ön çamurluk, tampon, kaput ve far değişecek.)
    Suçlu tamamen karşı taraf olsa bile bu sene sigorta yaptırırken daha büyük rakamlarla mı karşılaşırım? 730TL verdim ilk arabam diye geçen sene. Bu sene 1000TL falan olur mu?
    Son olarak benim araçta dediklerine göre tahmini 1500 TL masraf var. Diğer araba 2004 Hyundai Getz ve sol ön kapı kapı ve sol ön çamurluk dağılmış durumda. Onun tahmini tutarı ne kadar olur acaba?

    Bir haftadır adam akıllı uyuyamıyorum bile. Yemeden içmeden kesildim. Aracım ucuz bir araç falan ama işten atıldığım için param yok. Hani suç bende değil ama misal suçlunun ben olduğuna dair karar alınırsa sigorta şirketleri arasında diye korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades18 -- 21 Mayıs 2015; 21:37:44 >







  • Geçmiş olsun dizlerinizi düşünün arabadan önce umarım sağlığınızı geri kazanırsınız yürüme bakımından tekrar geçmiş olsun. =)
  • Hades18 H kullanıcısına yanıt
    Kusur orani eksper tarafindan belirlenir, kusurun tamami karsi tarafa verildiyse cebinizden hic para cikmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.