Şimdi Ara

Kaza yaptım tutanak yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayram arefesi kavşakta sağ şeride geçmek isterken, sağdan devam eden araç benim sağ çamurluktan çarptı. İkimizde de sadece çamurluk ezildi ve rot balans bozuldu. Karşı araç Fiat egea benzinli, sol çamurlukta göçük ve farın alt kısmında hafif çatlak oluştu.


    İkimiz de tecrübesiz olduğumuz için önce tutanak tutmayı denedim sonra hasar az olunca bence tramerde göründüğüne değmez dedim sanayide bir soralım bari diye sanayiye gittik. Elbette her yer kapalı olduğundan öyle ayrıldık. Bir ay sonra bana iban yollamış araba 17.500 liraya yapılıyor para gönderin yazmış. Tutanak tutsak en kötü ihtimal ikimiz de %50 suçlu olacaktık. Benim araba 3 bin liraya yapılıyor, onun fotoğrafları kaportacıya gösterdim azami 4 veya 5 bin tutar dedi.


    Tutanak tutmamış olmamız tamamen aptallık kabul ediyorum ama bu parayı ödeme gücüm de yok. Ne yapacağımı bilemiyorum, acemilik ve iyi niyet nedeniyle adam üste çıktı bana çarptın öde falan demeye başladı.








  • 12volt kullanıcısına yanıt
    Sieeeee diyeceksin olacak bitecek
  • Tutanak yoksa birşey talep edemez fazla para koparmak için yapıyordur hakkı yok sen suçlu olduğunu düşünüyor hak geçmesin diyorsan hasarın ne kadar tutabilecek kadar yolla yada boyle fazla para istiyorsa engelle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.