Şimdi Ara

Kedi yağ oranı arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar sokağımdaki 4 kediye yemek veriyorum ( tavuklu bir şey adamın kendi üretimiymiş galiba ama çok seviyorlar) televizyonda bu kış çok sert olacak vs. şeklinde çok haber duydum ve aklıma geçte olsa kedilerin yağ oranını arttırabilirsem kışı çok üşümeden atlatabilirler diye düşündüm. Ne tarz mama veya süt verirsem yağ oranları artarda kışın üşümezleri mesela tam yağlı süt içirsem işe yararmı? Teşekkürler



  • Papaoutai kullanıcısına yanıt
    Hocam yağ oranını arttırmak falan değil.Eğer kışı atlatmaları konusunda yardımcı olmak istiyorsanız soğuklarda sığınabilecekleri bir barınak gibi bir şey yapabilir ve düzenli olarak mama,su bırakırsanız yakınlarına onlar için en büyük iyiliği yapmış olursunuz ve kışı rahatlıkla geçirirler.
  • abi düzenli mama su bırakıyorum hergün ama eskiden apartmanın içine alıyodum gizlice kazan dairesnin oraya iniyolardı :D yönetici istemiyor şimdi onuda. Aklımdaki yuva tarzı bu plastik şeffaf meze kaplarını mikrofiber bez ile kaplayıp yuva yapmak ama, ya onların yuvası aslında daha sıcak olurda yemeğe yakın kalmak için benimkimde durum üşürlerse ?
  • Papaoutai kullanıcısına yanıt
    Islanmayacak bir yere koyar ve içerisine de eski giymediğin kazaklardan koyarsan o bile yeterli olacaktır onlar için. Yemek bulmak ve dolanmak için çıkıp gideceklerdir ama orada mama ve barınaklarının olduğunu bildikleri sürece dönerler merak etme. Tebrikler bu arada kardeşim düşüncelerinden ötürü; umarım senin kadar özverili olur herkes.

    Bu arada havalar soğumaya başladı. Kapılarının önüne su koyanlar içerisine biraz zeytin yağı damlatmayı unutmasınlar lütfen çünkü bu suyun donmasını engelliyor.
  • çok teşekkür ederim hocam saolun yardımlarınız ve iyi söylemleriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.