Şimdi Ara

Kediye işgence edip öldüren genç 300 TL karşılığı serbest!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskişehir'de bir kafeden sahiplendiği kediyi öldürüp videosunu sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşan üniversite öğrencisi, izleyenlerin kanını dondurdu. Büyük tepki çeken genç gözaltına alındı.

    http://www.aksam.com.tr/media/video/?vid=7545

    Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan kedinin bıçaklanarak öldürülmesi görüntüsüyle ilgili üniversite öğrencisi M.C.A. gözaltına alındı. Babası polis olan M.C.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi M.C.A.’ya ait olduğu ileri sürülen kedi öldürme görüntüsü büyük tepki çekti. Kısa sürede birçok kişi tarafından izlenen görüntü, daha sonra tepkiler üzerine kaldırıldı. 3 ay önce çekildiği belirtilen görüntüde kediyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen M.C.A., tatil için geldiği Bartın’da sabah polis tarafından gözaltına alındı. M.C.A., ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. M.C.A., polisteki ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.

    ÜNİVERSİTE: EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAK

    Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü yazılı açıklama ile yaşanan olayı nefretle kınadı. Üniversite öğrencisinin en ağır şekilde cezalandırılacağı belirtilen açıklamada, “Sosyal paylaşım ve çeşitli iletişim sitelerinde yayınlanan, Üniversitemiz Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi C.A’nın, hayvan haklarını ihlal eden ve bizleri derinden üzen video görüntülerini nefretle kınıyoruz. Yapılan fiil ile ilgili olarak, söz konusu öğrenci hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, fiilin Üniversitemiz Disiplin Yönetmeliği çerçevesinde en ağır şekilde cezalandırılması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Gençlerimizin insani bir takım değerlere bağlı ve etik kurallar çerçevesinde yetiştirilmeleri konusunda toplumda her kesimin gerekli hassasiyeti ve özeni göstermesi hepimizin ortak arzusudur.” ifadelerine yer verildi.

    NE OLMUŞTU?
    Eskişehir'de üniversite öğrencisi C.A.'nın, yatağına pisleyen kediyi 20 kiloluk damacanayla ağır şekilde yaraladığı iddia edildi. C.A.'nın Facebook hesabına yüklediği videoda yaralı kedinin son anları görülürken, gencin "Sen daha ölmedin mi?" sözleri duyuluyor.

    Başta hayvanseverler olmak üzere bir çok kişiyi ayağa kaldıran görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve C.A.'nın okuduğu Osmangazi Üniversitesi'nin rektörlüğü telefon yağmuruna tutuldu. Aynı zamanda Twitter ve Facebook üzerinden imza kampanyaları başlatıldı. Olayın giderek yayılmasının ardından C.A.'nın Facebook hesabı kapatıldı. Öte yandan C.A. ile iletişime geçen bir sosyal medya kullanıcısının yayınladığı konuşmaların birinde C.A.'nın kediyi evde o şekilde bulduğunu ve tıpçı bir arkadaşına göndermek için videoya çektiğini söylediği iddia edildi.

    Arkadaşlar yeni aldığım habere göre genç 300 TL ödiyerek serbest bırakılmış. Ülkemizde hayvanlara işgence hala kabahatlar kanunu içinde. Yani cüzzi cezalar ödiyerek hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor. Allah bunları ıslah etsin.







  • Nasıl bir pskoloji içerisine girip öyle bir şey yapar bir insan ya da insan yavrusu! Bizim ülkemizde hangi kanun yerinde hangi suç kanununa göre cezalandırılıyor ki?
  • KESİNLİKLE KABAHATLAR KANUNUNA GÖRE DEĞİL CEZA KANUNUNA GÖRE CEZALANDIRILMALI VE BİR DE ELİME GEÇMELİ O SOYSUZ.....KÖPEĞİMİN KUYRUĞU DAHİ OLAMAZ PİSLİK..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.