Şimdi Ara

Keenetic Hopper ile Youtube'da Kanal Engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Başlıktaki modemi kullanıyorum. Kızımın izlediği bazı masum görünen anne-çocuk videoları var. Onları taklit ettikçe bizi delirtiyor. Bu sebeple modem üstünden kanal engellemek mümkünse lütfen yardım edin.


    Youtube kids var biliyorum ama ondan değil direk youtube'dan engellemek istiyorum. evde kesinlikle girilemesin bu kanallara.




  • Çeşitli DNS cozumleri ile YouTube direk engellersiniz. Lakin bahsettiğiniz sadece bir kanalı engellemek mümkün olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masum görünen derken, masum değil mi demek istedin?   çocuğunuzun yaşı kaç? ben de meraktan baktım şimdi ve görünen o ki; yeni nesil güvenlik duvarı bile youtube'un hizmet politikasından kaynaklanan sebeple, youtube üzerinde barınan kanalların filtrelenmesinde tam başarılı olamıyor. hizmeti sürekli takip etmek gerekecek çünkü; işe yarıyorken işe yaramadığı bir zamana denk gelmek de mümkün. bu kids'i neden tercih etmiyorsunuz? işe yaramıyor mu? çocuğunuzun yaşını da bu sebeple sordum. aklıma gelen diğer bir seçenek ise youtube'un bu hizmet anlayışını belki btk'ya şikayet edip, google'ı bu kanalların filtrelenebilmesine yönelik hizmet anlayışında, daha kolay ve etkili bir çözüm hizmeti vermesine zorlamak olabilir. gerçekten izlenilen videolar masum değil ise fırsattan istifade tespitinizle birlikte şikayet edin derim.


    niye fırsat dedim, haklı görülürse eğer google'a verilecek olan ceza onların daha iyi bir çözüm üretmelerine vesile olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 29 Haziran 2023; 22:57:45 >




  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    kızım 5 yaşında. her çocuk gibi izlediği şeyleri taklit edebiliyor. izlediği kanallardan birinde 7-8 yaşında bir kız var. çok aptalca hareket ediyor. videolarda ailesi bile itici buluyor. onu taklit edip bizim tepemize çıkıyor şımarıklaşıyor :)


    google dediğiniz gibi bir çözüm bulması gerekiyor. saçma sapan bir durumda şu an. daha beter videolar da var ve engellenemiyor olması kötü.

  • 5 yaşında çocuğu yotube karşısında bırakmak normal geldi de kanaldaki embesil bir ana babaya sahip bir çocuğun saçmalıkları mı ağır geldi. Önce kendinizden başlayın çözüme..

  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden konuşmayın. Yeri gelir izler de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.