Şimdi Ara

Kendi ismimde ping var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slmlar.. Herogamers Gunz'u çok övdüler ben de uzun zamandır Gunza tekrar başlamayı düşünüyordum. Herogamers'a başladım ama bir sorun var kendi ismimin yanında 200+ ping var Serverda da İngilizce bilen hiç kimse yok. Normal mi soramadım. Şöyle bir teorim var ; oyuncular arasında direk değil de önce server'a sonra server'dan oyunculara bağlantı olabilir. Bu arada en çok hangi serverda Türk var ?



  • En çok Türk Euro Gunzda diye biliyorum.
  • Ben de eurodayım artık türk gunz açılana kadar Ne kadar kolaylaştırmışlar lvl'i eu'da yarım saatte 35 lvl oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAsasinTR

    Slmlar.. Herogamers Gunz'u çok övdüler ben de uzun zamandır Gunza tekrar başlamayı düşünüyordum. Herogamers'a başladım ama bir sorun var kendi ismimin yanında 200+ ping var Serverda da İngilizce bilen hiç kimse yok. Normal mi soramadım. Şöyle bir teorim var ; oyuncular arasında direk değil de önce server'a sonra server'dan oyunculara bağlantı olabilir. Bu arada en çok hangi serverda Türk var ?

    sen hg ye yeni başlamışsın bırak orayı yenisi açıldı WTT Gunz isminin yanında ping olmasının sebebi mesela senin ping in 90 karşındakininde 110 falansa birbirinize yakınsınız yane serwer ı kuranlar brezilyalı senin ping in genelde 200+ olur ispanyollara göre onun için ping in gözüküyo

    ayrıca herkes hg gunz ı bıraktı orda oynyanların %70 i WTT Gunz geçti öneririm orda benim gördüğüm 3-4 türk var




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.