Şimdi Ara

Kıl dönmesinden ameliyatsız kurtuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Bu konuyu açmamın sebebi bu hastalığı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaktır.Çok kötü bir hastalık olduğundan umarım faydam dokunur.Başımdan geçenleri ve yaptıklarımı sırayla anlatıcam.

    Bu hastalık bende temmuz ayında ortaya çıktı ilk belirtileri o bölgede ağrıydı başta önemsemedim ama doktora gitmeye karar verdim.Gittiğim doktor özel hastanedeydi.Muayene etti ve kesinlikle ameliyat dedi.Ben bir süre bekliyim dedim.Daha sonra başka bir özel hastaneye gittim.O doktorda ameliyat dedi.İnternetten araştır et fenol yöntemi diye bir uygulama öğrendim.Amacım bu yöntemle ameliyatsız olmaktı.Araştırma hastanesinde bir genel cerrah bu uygulamayı yapıyordu.Yanına gittim doktor muayene etti ve şu an için fenol yada herhangi bir uygulamaya gerek görmedi.Sadece her ay düzenli olarak o bölgeyi temizlememi söyledi.Şaşırmıştım.

    Ben her ay temizleme yerine lazer epilasyon uygulamasına başladım ve 2 seansta oradaki kıllardan kurtuldum.Şu an ne ağrım var ne sızım.Ayrıca makat bölgesinde bu hastalık yüzünden oluşan iki küçük delikte kendiliğinden kapandı.

    umarım faydam dokunur.Geçmiş olsun arkadaşlar.sorularınız olursa cevaplarım.







  • Eğer kıl dönmesi teşhisi konulmuşsa, ameliyatsız bundan kurtulmanın imkanı yok. Şöyle düşünün derinizin altında öbek öbek kıllar birikmiş, bu kıllar dışarı cerrahi yöntemle çıkarılmadan asıl sorun nasıl giderilsin? Belli dönemlerde sivilce ve iltihap kuruyabilir, böylece rahatsızlığınız sorun çıkarmadan aylarca belki yıllarca sessiz kaalbilir; fakat gelecekte kendini tekrar etmeyeceği anlamanına gelmez. Eğer ameliyat uygun görülmüşse, daha erken süreçte düşünürseniz sizin faydanıza olur yoksa basit mirocerrahi yöntemler yerine 20cm lik dikişlerin atıldığı ameliyatlara kadar durum uzayabilir. iyice araştırın ve size en yakın gelen yöntem ile durumu değerlendirin. Birden çok hekime görünüp fikir almakta fayda var. geçmiş olsun.
  • sizinkisi reklam olmuş orada akıntı varsa çare yok lazer sadece olmasın tekrarlamsın diye önlem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.