Şimdi Ara

Kilitli Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki 10 senedir hesabıma girmedim. En son ünide oynamışlığım var şimdi çoluğa çocuğa karıştık.


    Dün değişiklik olsun diye tekrar döneyim dedim. Zor bela zaten hesabın adını şifresini hatırladım. Sanırım giriş şekli falan da değişmiş onları da hallettim. Tam gireceğim dedim hesap kilitli hatası aldım.


    Hile hurda durumum olmadı. Zaten casual takılıyordum hesapta herodur skindir az birkaç şey vardı. Çarçur olmasın eski hesaba gireyim diye ticket attım.


    Habire bana hesabı kuranın ben olup olmadığım anlaşılmadığı için yardımcı olamayız diye cevap verdiler. Bu arada hesap da NA serverinda. Ben oynarken TR fln yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Sanırım Türkçe destek veren bir ekip de yok. Sürekli ingilizce cevap geliyor.


    Hesap kurtarma vs başlığı var fakat orada sorulan şeylerin neredeyse hiç birini hatırlamıyorum. Aradan asır geçmiş ahiret sualleri gibi geldi.


    Zamanında rp almıştım kredi kartı bilgileri ile kimlik bilgilerini karşılaştırın o zaman hesap kiminse teyit edersiniz dedim yine kopyala yapıştır aynı cevap.


    Hesap rank kasmış adı sanı olan bir şey olsa şu kadar yokuş yapmalarını anlayacağım ama baya casual hesaptı yani.


    Bu saçmalığı çözmenin bir yolu yok mudur? Ticket atınca sürekli aynı cevap gelip duruyor. Türkçe destek falan yok mu oradan biri el atsa. Hesabı kimin oluşturduğunu teyit edememek de nasıl bir problem onu hiç anlamadım.








  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.