Şimdi Ara

Kim 5 dakikasını ayırıp zor durumdaki çocuklara 'UMUT OL'mak ister

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.facebook.com/#!/UmutOl
    Arkadaşlar,
    Umut ol ekibi tanıdığım mükemmel bir ekip partiye kuruluşa bağlı olmadan 7-8 tane gencin oluşturduğu ekip Türkiye'nin dört bir yanındaki zor durumda olan okullara yardım toplayıp gönderiyor. Ulaşımda Şişli belediyesinin sponsor olduğu bu gençlere. Sizde destek olabilirsiniz. Nasıl mı?

    Evinizde bulunan kullanmadığınız ama kullanılacak durumda olan hikaye kitaplarını,romanları,Boyama kitabı, ve kırtasiye malzemelerini bu ekibe gönderebilirsniz.
    Hiç bişey yapamazsanız bile bu yazıyı okuduğunuza göre internettesiniz ve illaki 5 dakikada olsa vaktiniz vardır. En azındna bu sayfayı beğenebilirsiniz. oradaki etkinliklere katılıp listenizi davet edebilirsiniz. Böylelikle yardım edebileceklere ulaşılmaısnı sağlayabilirisniz.

    Hergün teröre,Amerikaya,İsraile parti liderlerine dünyanın lafını sayıyoruz ama Ülke için hiç bir şey yapmıyoruz. Türkiye gençliği için buda bir fırsattır.

    "UMUT OL"
    -Bugüne kadar 7-8 okula yardımı ulaştırmış ve resimlerini yayınlamış bi ekiptir.
    -Şuandada 7 ayrı okul için etkinliğini başlatmış durumda.
    http://www.facebook.com/#!/events/297435706954939/
    -maddi durumu yüzünden okula başlyamamış bir çocuğu okula kendielleriyle yazdırmış ve her ay bursunu sağlamıştır. sağlamayada devam ediyor.
    -Van Depreminde Ciddi bir şekild eyardım toplamış ve Şişli belediyesi vasıtasıyla Van'da ki köylere ulaşımını sağlamıştır.

    Elimizden geleni bizde esirgemeyelim arkadaşlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.