Şimdi Ara

Kingdom Online, Knight Online 2 olarak Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
8
Favori
51.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kingdom Online, noahsystem tarafından "Kingdom Online is the climax of Knight Online". yani knight onlinenin en gelişmiş hali olarak adlandırılıyor.

    Oyunun websitesi geçtigimiz günlerde koreceden ingilizceye çevirildi ve birkaç video ile bazı resimler yayınlandı. Kingdom Online, Knight Onlinenin tüm özelliklerinin en gelişmiş versionuna sahip olacak. Mesela upgrade sistemi knight online ile aynı fakat upgrade ettigimiz itemler gelişmiş bir görüntüye sahip olacak, Skiller ve combolar geliştirilmiş, Party ve clan sistemine önem verilmiş. Her clanın kendine ait bir bölgesi olacak, bu bölgeleri elde ettigimiz madenlerle geliştirebileceğiz, diğer clanlarla savaşarak kazanırsak büyütebilir, veya kaybedersek bölgemizi kaybedebileceğiz.

    Oyunun websitesinde tanıtım videosu mevcut, fakat diğer oyuniçi videolar için oyunun facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    kingdom.noahsystem.co.kr

    https://www.facebook.com/KingdomOnlineGlobal


    Fan Sayfası :www.kingdomonline.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuddie -- 23 Kasım 2014; 0:14:02 >







  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uskoyu sevdiren basitliği zaten Hoşuma gitmedi benim videoları izledim
  • Daha zevkli ve kaliteli olacağına eminim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökây

    Uskoyu sevdiren basitliği zaten Hoşuma gitmedi benim videoları izledim

    Katılıyorum.insanlar kolay ogrenilebildigi icin tercih ediyordu knighti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende usko görünümünde sandım. Combosu beş para etmez. metin 2 sro tarzı oyunlar hiç zevkli olmuyor. Pk olayı yok bir kere orada.
  • skillere effect veriyim derken içine ediyorlar oyunun ya
  • yorumlara bakın grafik dedik yeni oyun motoru dedik şimdide yok basit olsun yok bilmem ne olsun gibi yorumlar geliyor. gidin mario oynayın.


    burdada youtube kayıtları var. ben oyunu beğendim sabırsızlıkla bekliyorum.
    http://www.youtube.com/user/noahsystem2012



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 24 Ağustos 2012; 14:14:13 >
  • Knight efekt oyunu değil zaten, efekt oyunu oynayacak olan SRO oynasın. Bu oyunun güzelliği grafiksiz ve seriliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin2 oynayın daha iyi :P
  • Ko artık online oyun sektöründe bir kalıp oldu kendi sınıfındaki Online-RGP tarzında tüm oynlar bir yana ko bir yana yukardaki arkadasın dediği gibi pk ve basitliği cezbedici bu 2 olay öteki oyunlarda yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Göktürk.

    Knight efekt oyunu değil zaten, efekt oyunu oynayacak olan SRO oynasın. Bu oyunun güzelliği grafiksiz ve seriliği

    o kadar kalite yok o grafiklerde. oyunun seri olmadığını nerden biliyorsunuz. o offical bir çekim konun eski ilk tanıtım videosu daha beter. tanıtım videosunda r vuruyorlardı. oyunun hem grafik hemde datası değişmeliydi. eski dataları naparsalar yapsındalar engelleyemiyorlardı hileleri. yeni oyunda bot olabilir ama büyük ihtimal wall hack sh ve okçuların 5 lisi gibi şeyler olmayacaktır. çoook erken konuşuyorsunuz. bu oyun eski playerları geri çekebilir.
  • Gayet güzel gözüküyor, tabii daha ilk hâli bu belli ki.

    Gelsin görelim.
  • bu japon cizgi filmi gibi oyunlar güzel olmuyor ne pk var ne bişe kodan parayı alsın sonra yatsın 1ay ardream iyi yapar herkez pre ceker kanat ceker sonra bi anda şeriflik buga girer aa ne oldu tren partiler cıktı hadi itemleri satalım 3 hafta sonra yine düzeltir bidaha cash cekersin
    zaten kaç kişi konun yerini doldurabilicegine inandı bu kadar oyun oynadım daha eşini bulamadım ben konuya başka server diye giridm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61_oflu_61 -- 24 Ağustos 2012; 23:23:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    bu oyun eski playerları geri çekebilir.

    bu pek mümkün görünmüyor.

    Ko yu zaten farklı ve zevkli kılan şey basitliği. Misal PK denen olay var. Diğer pek çok oyunda rakibinizi öldürmek için atlamalar zıplamalar skillerin abartılı görsel efektleri var. Ve bunlar pk için açık şekilde engel. Vs ler için hoş olabilir ama seri bir oyun mantığına ters.

    Grafiksel olarak bakarsak bu zevktir. Herkesin hoşuna giden grafik türü aynı değil. Misal metin2nin grafiklerini silkroadınkine tercih edenler olabilir. Düşük çözünürlüklü videolara göre grafikleri iyi gibi duruyor bakalım.

    Ko nun sistemi ve hikayesine göre yeni bir oyun yapılması zaten yıllardır oyuncularında istediği birşeydi. Noahsystemin son yıllarda oyunu boşlamasının sebebi demekki birazda yeni oyunları. Ağırlıklarını oraya vermişler ve mevcut olana oyuna sadece yama, apr gibi şeyler cıkarma konusunda vakit ayırmışlar. Oyunu geliştirmek için uğraşmamışlar belliki. Haksızda sayılmazlar oyunun temel veri işleyişi ve sistemi çok eski.

    Anladığım kadarıyla ırkların değil guild-clanların mücadelesi olucak oyun. Bakalım bekleyip görelim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoneyTalks
    Noahsystemin son yıllarda oyunu boşlamasının sebebi demekki birazda yeni oyunları. Ağırlıklarını oraya vermişler ve mevcut olana oyuna sadece yama, apr gibi şeyler cıkarma konusunda vakit ayırmışlar. Oyunu geliştirmek için uğraşmamışlar belliki. Haksızda sayılmazlar oyunun temel veri işleyişi ve sistemi çok eski.

    Anladığım kadarıyla ırkların değil guild-clanların mücadelesi olucak oyun. Bakalım bekleyip görelim



    Noahsystem geliştirici firmadır, oyunu boşlama gibi bir durumu olamaz. Knight Online'ın grafik motorunu tamamen değiştirdiler ve HD Ready güncellemesi adında bir yükseltme yaptılar. Bu güncelleme ile itemlar, objeler daha net, daha yüksek çözünürlüğe kavuştu. Test sunucusuna neredeyse her gün patch geliyor, oyun çok değişti. Bu güncellemeleri sadece UsKO'da göremiyoruz hepsi bu, oyunla ilgilenilmediği falan yok yani.

    Ayrıca ortada bir yanlış bilgilendirme var, Kingdom Online bir Knight Online yada 2. versiyonu değil, sadece sistemi aynı ve ilham kaynağı olarak belirtilmiş kendi sitesinde.




  • Knight online geliştirildikçe kötü oluyor.. 1299 zamanları bile şimdiden daha zevkli. Önemli olan efektler grafikler değil. Bu oyuna bizi çeken daha farklı şeylerdi.
  • magic anvil gördüm sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökây

    Uskoyu sevdiren basitliği zaten Hoşuma gitmedi benim videoları izledim

    Katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarfhan

    magic anvil gördüm sanki

    Çok can yakar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.