Şimdi Ara

Ev Sahibi, kiracısının evinden çıkması için kanalizasyon giderini tıkadı, kokudan evde duramıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    İki yıl önceki fiyatlarla şimdiki fiyatları bi kıyasla üstat ona göre karar ver, bu durumun sorumlusu ne ev sahibi nede kiracı ama bunları karşı karşıya getiren devlet,

  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

    Fakirler cogunluk oldugu icin onların oyları azınlık olan ev sahiplerinden daha değerli o yüzden hökömet kiracıdan yana hukuksuzluk yaptı burada fakirden kastım, evi olmayanlar.. Yoksa biz de multi milyoner değiliz simdi ben mercedes alıp gezmek varken ondan vazgecip ev alacagım ve gelir elde etmek icin kiraya vereceğim diyelim, dağlının biri gelecek, borinma hokkim vordir diye evime cökecek sonra herifi evden sepetleyemeyeceğim bunun neresi adalet? O yüzden kendimi sağlama almadan kiracıya ev yok.. Hem taahhüt hem de senet alırım.. Kira ödenmezse taahhütü isleme koyarım senetleri de bankaya satarım bankanın avukat ordusuyla ugrastırırım vesselam..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Nisan 2024; 19:16:6 >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

    Ev sahipleri kiracılar ile orta yolu bulmaya çalışsalar zaten sıkıntı klamayacak. Ama 3.600 veren komşumdan direk olarak 10bin istiyor. Abi dur hele 7.000 yap önce. Seneye durum düzelmedi 12 bin yaparsın. İnsanlar taş mı yiyecek üstadım bunun sonu gelmeyecek mi?


    Ev sahipleri her sene %100 - %150 zam olsun istiyor. Ama böyle bir kazancı olan zaten kirada oturmaz ki genel olarak.

  • Ev sahibi olmakta, ev kiralamakta zor iş.


    En iyisi kendin evin olacak ve hiç kimseye kiralamayacaksın.

  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt

    Tahliye taahutnamesi kesinlikle sart,Hic bir sekilde bos olarak imzalatmadan vermeyeceksin.Cogu kiraci artik kotu niyetli nasil olsa biliyorlar mahkeme vs olsa evden cikmayacak 2 yil ustune bizim sacma sistemimizde yapilan kira sozlesmesi 10 yil gecerli oluyor cikar cikarabilirsen tahliye taahutnamesi olmazsa 10 yil oturur bedava.O yuzden + olarak bos senet imzatilmasi taraftariyim,

  • Senet zaten standart hocam. Senedi almadan vermeyeceksin zaten simdiye kadar senetsiz ev hic vermedim kirasını verir senedini alır fakat bu son zamanlarda kiralar arttıgı icin evlere cökme yasanıyor. Bunun önüne gecmek icin daha sert tedbir, tahliye taahhütnamesi sartı senet yoksa, 1 senelik pesin kira almak da akıllıca olur. Evi kiralamayan, kiralamasın.. Nasılsa kiracı buluruz.


    Ayrıca Türkiye'de yasadıgımız bu hayatta, hicbir zaman yumusak olmamak gerekiyor. Kimseye acımayacaksın.. Buranın adamı sertlikten kabalıktan kendisine tepeden bakılmasından anlıyor. Yirmili yaslardayken, Fransız mösyö gibi adamdım cöpcüye bile siz diye hitap ederdim, iyi niyetliydim herkese inanırdım güvenirdim ailemizden öyle gördük baktım millet bizi öpmeye kalkıyor kisiligim degisti %90'a karsı ayı gibi oldum ve ayı gibi oldukca kazanıyorum.. Malını yedirmeyeceksin..  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Nisan 2024; 21:4:1 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.