Şimdi Ara

Kirli Oyunlarla Dolu Bir Lig.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • FB'liler tabii işlerine öyle geldiği için sadece erteleme kararını görüp ona göre yorum yapıyorlar ama nedense seyircisiz oynama kararını görmezden geliyorlar. Ha görmezden gelmeyenleri de kararı valilik, emniyet, vb verdi TFF'nin suçu yok diyerek akıllarınca kendilerini savunuyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın, Aziz Yıldırım cumartesi günü "TFF bize söz veriyorsa yerine getirecek. Onlar mesajımı alıyordur" deyip bir gün sonra o maç erteleniyorsa kimse terörün felan arkasına sığınmasın, terör varsa staddan boşaltılan ve toplu taşıma araçlarıyla evlerine gönderilen binlerce taraftar çok daha fazla terör tehdidi altındaydı, ya yoğun güvenlik nedeniyle stada girememiş bir canlı bomba oradaki metro veya otobüs durağında kendini patlatsaydı hesabını kim verecekti? Reziller!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

    Hocam arkandayız şu bölüme tekrar admin olun rica ediyorum.

    O iş bizden geçti.. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb bu yıl şampiyon olamazsa gideceğini iyi biliyor Aziz bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene hakemleri, tff'yi, aziz yıldırımı, feneri, gs'yi, mhk'yi, lig tv'yi, erman'ı, şansal'ı, çakar'ı, rok'u, tüm Beşiktaş düşmanlarını üzeceğiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fanatik taraftar görmek istemiyor işte. Maça 2 saat kala güvenlik önlemiymiş yemezler bu numaraları. Eğer gerçekten bir şey varsa Paris olaylarından sonra ertesi gün oynanacak maçlar gibi iptal ederdin. Sonuçta stat içinde bi sıkıntı olacağını sanmıyorum giren girmiş zaten asıl bunları dışarı yollamak sorun. Biliyorsunuz stat çıkışlarında yığılma olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.