Şimdi Ara

Kış Lastiği Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • uurse U kullanıcısına yanıt
    hankook dediğiniz hangi model?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faho

    Fazla para vermeden güvenebileceğim bir kışlık lastik alayım diyorsan Goodyear bünyesinden Sava ve Debica alabilirsin ikisi de Alman üretimi ve kendilerini ispat etmiş markalar. Ya da Continental bünyesinden Slovak Matador markasını önerebilirim.Ts 860 ile aynı fabrikadan çıkıyorlar.

    Eğer dersen ben Premium lastik almak istiyorum ve psikolojk açıdan da tatmin olmak istiyorum diyorsan;piyasada kabul gören en iyi 2 kış lastiği Continental Ts 860 ve GoodYear Ultra Grip Performance Plus.

    Goodyear tüm baba takımı lastikler arasında 2019'da lansmanı yapılan tek kış lastiği,dolayısı ile argesi ve teknolojisi en yeni lastik;kısmetse ben de Plus modelinden tedarik edeceğim bu hafta paraya kıyıp,eğer kıyamazsam Debica alırım

    Bir de ağır kış şartları için çivili kış lastikleri var ancak onlar yapı itibari ile ciddi kış şartlarında kullanılıyor.Genelde kuzey ülkelerine ihraç ediliyorlar.Ülkemizde de satılıyorlar.(Dunlop Sp Winter İce 02 modeli buna güzel bir örnek)

    Erzurum gibi bir şehirde yaşıyorsanız çivili alın derim.
    Ug9 ile ug9+ arasinda ne fark var acaba bende ikisinden birini alacagim ama plus olani bulamadim cogu yerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • faho kullanıcısına yanıt
    İstanbulda kullanacağım ahım şahım kar olsaydı zaten en iyisini alırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Nafaryus

    hankook dediğiniz hangi model?
    Winter i*cept evo2 SUV (W320A)
  • -gg- kullanıcısına yanıt
    Ug 9 dediğiniz eski bir seri galiba. Ug Performance+ Goodyear'ın 2019'da çıkan en güncel kış lastiği. Yeni alacaksanız bunu alın tereddütsüz. Nerdeyse bütün testlerde ya 1. ya 2. olmuş.
  • Gerçek bir dört dörtlük kışlık lastik istiyorsanız tek seçenek Nokian
    İdare etsin ama ucuz olsun diyorsanız en ucuz olanı alın geçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni Goodyear ultragrip 8 aldım İstanbul için. Islak performansı " e" yazıyordu harbiden bu sabah yüreğimi hoplattı yani ıslak yolda fren yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb. lastik ebatlarınızı bilmiyorum yada aldınızmı ama ben golf aracım için 225 45 17 kışlık lastik alacağım, dün Keskin oto fatih vatan caddesinden

    Goodyear ultragrip performance plus serisi 2019 tane fiyatı 525tl

    Continental wintercontact ts 860 için tane fiyatı 575 tl fiyat aldım ( bu ürün haftaya ellerinde olacakmış)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: San-juu shi

    mrb. lastik ebatlarınızı bilmiyorum yada aldınızmı ama ben golf aracım için 225 45 17 kışlık lastik alacağım, dün Keskin oto fatih vatan caddesinden

    Goodyear ultragrip performance plus serisi 2019 tane fiyatı 525tl

    Continental wintercontact ts 860 için tane fiyatı 575 tl fiyat aldım ( bu ürün haftaya ellerinde olacakmış)
    çok iyi fiyat. ben de Goodyear UltraGrip Performance+ 215-55-R17 98V bakıyorum. Hepsiburada.com'da fiyatı şu anda 725 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 30 Aralık 2019; 22:20:17 >
  • TR de bu lastiklere çok para vermek çılgınlık. Tek çukura bakar balon yapması.
    Bende kışın ug8 takılı, yazın petlas. Petlas hiç patlamadı bile 2 yıldır. Bunun 1/4 süresi kadar goodyear takılı kaldı. Habire patladı, yama yaptırıp durdum.
    Yolların durumu ortada. Avrupa da yaşasak bende taktırırdım Michellin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzak ile snowproof arasında kaldım testlerde blizzak çok daha önde ama herkes tutturmuş nokian da nokian kararsız kaldım doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt

    Malesef ben de aynı kararsızlıktaydım. Nokian çok çok iyi bir marka, hakkı yeniyor malesef. Fakat araştırmalarım sonucunda şunu söyleyebilirim. Lastiği hangi bölgede kullanacaksınız? iç anadoluda ya da daha içeride kullanacaksanız nokian öneririm. Ben bursada yaşıyorum en son blizzakta karar kıldım. TS860 uygun fiyata buldum açıkçası ufak bir kararsızlık var ama test sonuçlarına baktığımızda Blizzak LM005 ıslak zeminde çok üstün bir lastik. Belki de tarihe geçer nitelikte kış lastiği olabilir. Bu sebeple şu an Blizzak almayı planlıyorum. Nokian Snowprooftan su birikinti performansının kötü olması sebebi ile vazgeçtim. Snowproof bütün testlerde sadece karda fren mesafesinde 1., onun dışında geride kalıyor. Finlandiya tasarımı bir lastik sonuçta.


    Benim önerim karda kullanacaksanız Nokian. 3-5 defa şehirde karda giderim derseniz Blizzak derim ben. Ben bursa şehir içinde kullanacağım genellikle, bu sebeple Nokiandan vazgeçtim. Bursa merkeze doğru dürüst kar düşmüyor artık, düşse de 1 günde kalkıyor.





  • Kumho KW22, Continental TS860, Nokian D4 ve Toyo Gsi5 marka ve model kış lastikleri kullandım. Karda buzda dördü de iyiydi. Hava ısındığında ve kuru yolda Continental ve Nokian daha iyiydi.
    Üçü arasında bence en iyisi Nokian idi. Toyo'yu 4 çeker suvda kullanıyorum. Diğerlerini önden çekişli otomobillerde kullandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar kış lastiğı bakıyorum. Ankara'dayım. Yazlık lastikler 235/50 R19 olduğundan kışlık olarak ya aynı ebat ya da aslında öncelikli olarak 225/55 R19 bakıyorum. R19 olduğundan fiyatlar oldukça yüksek.


    Pirelli Scorpion, Continental Ultragrip Performance Gen-1, Nokian WR4, Continental WinterContact TS850, Hankook Winter iCept Evo2 ve Yokohama BlueEarthWinter ve Bridgestone Blizzak LM005 modelleri piyasada görüğüm kadarıyla var. Bridgestone gerçi 235/50.


    Yabancı lastik inceleme sitelerinde biraz değerlendirme ve yorumlara baktım. Yokohoma diğerlerinden daha iyi skorlanmış. Sonra Brdigestone Blizzak ve Goodyear Ultragrip geliyor. Pirelli ve Continental daha "premium" lastikler olsa da puanları düşük kalmış. Nokian ile Hankook modelleri de onlar ile aynı civarda puana sahip.


    225/50 R19 olarak Goodyear Ultragrip Performance Gen1 aklıma yattı. 235-50 olursa Bridgestone Blizzak iyi bir tercih olacak gibi duruyor. Yokohoma onlara göre daha ucuz fiyatlı ve yabancı sitedeki yorumları da oldukça iyi. Biraz aklımı çelmiyor değil.


    Bu marka/modeller hakkında görüşleri olan var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Kasım 2020; 18:48:31 >




  • Ankara'da bu sene Nokian Snowproof kullanıyorum, sessiz ve yakıt tüketimi düşük bir lastik. Daha önce Nexen marka Kış lastiği kullanmış ve memnun kalmıştım. Nexen İstanbul için gayet yeterli bir seçim olur. Etiket değerlerine bakın size uyuyorsa alabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul'da yağmur performansı iyi olan kış lastikleri tercih edilmeli.
    Örneğin, Conti TS860 veya Goodyear UG9

    Kış lastiklerinin çoğu karda iyi ancak yağmurda çok kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cellman406

    Daha yeni Goodyear ultragrip 8 aldım İstanbul için. Islak performansı " e" yazıyordu harbiden bu sabah yüreğimi hoplattı yani ıslak yolda fren yok gibi.

    ug8 gerçekten çok ilginç, daha ucuz lastiklerin bile ıslak zemin performansı daha iyi, goodyear nasıl böyle bir lastik yapmış şaşırıyorum.

  • Hankook winter i*cept rs2 alarak kışlık lastik işini de kapattım. Kışın uzun mesafe kullanmamaya çalışıyorum. N11de kupon ile 350 civarına satın aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

    15 metreküp fiat ducato için kışlık lastik önerebilecek var mı?

    Antalya ve çevre illerde kullanılacak. Yağmur, çamur, kar ne varsa görecek. Güvenli olsun yeterli. Ticari olduğu için yumuşaklık ve sessizlik önemli değil.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.