Şimdi Ara

Kişisel Cloud Erişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    iPad Air 3 satın aldım. Modemime bağlı olan SSD harddiske erişmek, dosyaları görüntülemek, değişiklikler yapmak ve kaydetmek istiyorum.


    iPad'in kendi dosya yöneticisi ile bağlantı sağlayamadım. Modemim FTP ve WEBDAV desteklemekte. Bunun üzerine 3.parti dosya yöneticisi kurdum, oraya webdav olarak tanımladım. iPad'in kendi dosya yöneticisine de 3.parti dosya yöneticisini tanımladım böylelikle webdav dosyalarına erişebilir oldum. Ancak problem dosyalara erişebilmeme rağmen bu dosyaları açtığımda "Salt okunabilir" şeklinde açabilmek. Örneğin word dosyası ise kopyasını kaydet yapmadan dosyada değişiklik yapılamıyor.


    Biliyorum biraz teknik konu ama bu konuda çözümü olan var mı? Dosyalarımı lightning portlu belleğe atıp iPad'e taksam üzerinde düzenleme yapabilir miyim cihaza kopya oluşturmadan?


    Sadece iCloud ile bu imkan var gözüküyor şuan, iCloud a attığım word dosyayı doğrudan word uygulamasıyla düzenleyip kaydedebiliyorum, cihaza kopya oluşturmasına gerek olmuyor. Ama icloud , dropbox gibi bir servis kullanmak da istemiyorum.


    Çözüm önerilerine açığım.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.