Şimdi Ara

Kişiye Özel Hediyelerin Adresi | OneHediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • One Hediye Nedir?


    Yaratıcı hediye fikirlerinden yola çıkarak yoluna ilk adımlarını atan, kişiye özel hediye ve bünyesinde dekoratif eşya modellerini ön planda tutan ve müşteri memnuniyetini en üst noktalara taşıyan bir misyon ile yola çıktık. Temennimiz müşterimizi memnun etmek ve hayalinde canlandırmış olduğu hediyeyi sizlere sunmak. Türkiye’nin dört bir yanına dağıtım yapan kısa sürede siparişleri oluşturup kargoya veren firmamız İzmir içine yapılan siparişlerde aynı gün teslim imkanı sağlamaktadır. Bünyesinde birbirinden özel sevgiliye hediye, doğum günü hediyeleri, hediye setleri ve birçok konsept ürünü sizleri bekliyor olacak. Sevdiklerinizi en özel günlerinde mutlu etmek hayatlarına iz bırakacağınız bir anı oluşturmak ve yanlarında olmak için one hediyeyi ziyaret edin ve onları harika hediyelerle buluşturun.


    Kişiye Özel Hediye Ne Demek?


    Öncelikle kişiye özel hediye sevdiğiniz bir insana alabileceğiniz bir hediyeyi ona uygun bir şekilde oluşturmak ve tasarlamaktır. Örneği hediye alacağınız kişiye bir fotoğraf çerçevesi olacaksanız çerçevenin içine onun fotoğrafını ekleyebilir çerçeve kenarına isimleriniz veya yıldönümü tarihlerinizi ekleyebilirsiniz. Satın alacağınız kişiye özel ürünlerde sevdiğiniz insanın ismini ve fotoğrafını ürüne ekleyebilir ve ona özel bir hediye oluşturabilirsiniz.


    Kişiye Özel Hediyelerin Adresi | OneHediye



    Siparişler ne zaman elime ulaşır?


    OneHediye İzmir çıkışlı bir firmadır. İzmir’den tüm Türkiye’ye ulaşım sağlanmaktadır. Gündüz 13: 00’a kadar verilen siparişler aynı gün İzmir içine ulaşım sağlanır. Yine gün içerisinde 16:00’ya kadar verilen siparişleriniz aynı gün içerisinde kargoya verilir. Kargo dağıtım süresine göre de elinize ulaşmış olur. Ürünlerimiz özenli ve dikkatli bir şekilde hazırlanır ve paketlenerek kargoya verilir. Ürünlerin kutu içerisinde kırılmamasına ve bozulmamasına önem verilir. Güzelce paketlenir ve güvenli bir şekilde size ulaştırılır.



    Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamızda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz birbirinden şık ve özel tasarımlara sizde sahip olabilirsiniz. Sürekli güncellenen ürünler ve yenilenen stoklarımız sayesinde sevdiklerinize aklınızdan geçen en güzel hediyeyi satın alabilir ve onların mutluluklarına sizde dahil olabilirsiniz. En özel yaratıcı hediye fikirleri sayfamızda sizleri bekliyor olacak. Yeniliklerden haberdar olmak ve fırsatları kaçırmamak için sitemizi ziyaret etmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler…


    https://www.instagram.com/onehediye/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.