Şimdi Ara

Kışlık Tunik Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Sezon Tunikler

    Kadınlara kış günlerine yakışan elbise modellerinden bir tanesi de tunik modelleridir. Yeni nesil tunikler şık tasarımları ile ön plana çıkmış durumda. Özel kesimi ve desenli motifleriyle öne çıkan tunikler kış mevsimine damgasını vuracağa benziyor. El işi olan kesimi ve göze hitap eden figürleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken tunikler tasarımlarıyla göz dolduruyor. Bu sene göze çarpan modeller ise bohem tuniklerdir. Otantik simgelerin birleştiği etnik kimlikten yola çıkarak tasarlanan modeller her kesime hitap eden modeller ile adeta her yöne ışık saçıyor. Biraz bohem tunik modellerinden bahsetmek gerekirse, el işi olarak işlenen pazen dalgıç ve jakar kumaştan imal edilen ve düğmeli düğmesiz olarak ikiye ayrılan modeller farklı tasarımları gözler önüne seriyor.

    Soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak sizi sarıp sarmalayacak kışlık tunik modelleri renk ve desenleriyle harika bir görünüme sahip. Uzun kesime sahip elbiselerle takı ve aksesularlarınızı kombinleyebilir şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Davetlerde ve günlük hayatta rahatlıkla giyebileceğiniz bu modeller uzun yıllar rahatlıkla giyilebilir. Tarzınızı dışına çıkmak ve ortamlarda ben buradayım demek için otantik tunikleri tercih edebilir şıklığınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Geleneksel motifleri ön plana çıkaran bu dizaynlarda her beden elbise çeşidini bulabilir uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

    Kışlık Tunik Modelleri
    Kışlık Tunik Modelleri


    Kışlık Tunik Modelleri nerede satılıyor?

    Özel motiflerle süslenen düğmeli ve düğmesiz tasarımlarla ikiye ayrılan yeni sezon kışlık tunik modellerini bohem kıyafetlerin adresi EtnikEsintiler.com da bulabilir uygun fiyat ve kampanyalardan yaralanarak satın alabilirsiniz. Gayet uygun fiyatlara bulabileceğiniz elbise modellerini kredi kartına taksit ve indirim kuponlarıyla ucuz fiyatlara satın alabilir kısa süre içinde elinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Birbirinden şık ve özel tasarımların yer aldığı sitede en şık bayan elbise modelleri sizleri bekliyor olacak. Sayfayı ziyaret etmeyi ve modellere göz atmayı unutmayın.

    Kışlık Tunik Modelleri
    Kışlık Tunik Modelleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.