Şimdi Ara

Kitap Okumayı Seviyorum, Okuyamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davacu

    izlediğin filmlerin kitaplarını yada kitaplarını okuyarak filmlerini izleyerek bir etkileşim yaratabilirsin,, belki kitaplardan aldığın zevki filmlerinde bulamayınca artık daha fazla kitap okumak için gayret sarf edebilirsin.

    Şöyle de bir şey var, izlediğim filmlerin kitaplarını okumaktan daha çok keyif alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yatmadan önce en az yarım saat kitap okumaya çalış bir süre sonra alışırsın
  • Şuanlık derslerde kitap okuyorum, zaten dinlediğim yoktu, iyi oldu bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha da ben işte.
  • Ben de seviyorum ama zaman ayırmıyorum... Arkadaşların da dediği gibi; boş zamanları geçirmek için bir araç olaral kullanmamak gerekiyor kitapları. Kitap için zaman ayırmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartizanMLKM -- 28 Kasım 2012; 18:38:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreePartisan

    Ben de seviyorum ama zaman ayırmıyorum... Arkadaşların da dediği gibi; boş zamanları geçirmek için bir araç olaral kullanmamak gerekiyor kitapları. Kitap için zaman ayırmak lazım.

    kesinlikle..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapçi_ben


    FATİH CANDAN - TABİ YA O GÜN KAR YAĞIYORDU olsun. Ben bayıldım size de tavsiyem okuduktan sonra teşekkürlerinizi bekliyorum tabi şuan okumadıysan :) Bir gece de bitirirsin benden söylemesi hacı :)

    Sen yazdın değil mi?Videolardan anlaşılıyor
  • Biraz düzene sok kendini, ayrı bir kitap okuma vaktin olsun ne bileyim artık okulda olur yatmadan önce olur ... Bir de birinin seni gazlaması gerekiyor Öyle olursa heyecan yapar alır kitabi yrısınıu tek nefeste götürürsün sonrası gelir zaten
    Al benden sana gaz... Warcraft diye oyun var bilirsin büyük ihtimal... O oyunun kitabı var mükemmel bir fantastik kitap. Oyunun da hastası olan biri olarak söylüyorum ki kitaplarını okuduktan sonra ağladım yemin ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapçi_ben


    FATİH CANDAN - TABİ YA O GÜN KAR YAĞIYORDU olsun. Ben bayıldım size de tavsiyem okuduktan sonra teşekkürlerinizi bekliyorum tabi şuan okumadıysan :) Bir gece de bitirirsin benden söylemesi hacı :)

    Bi banlanda kurtulalım israf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodrin

    Merhaba arkadaşlar, kitap okuma bende 7. sınıfta başlayan bir alışkanlıktı. Harry potter serisi sevdirdi bana kitap okumayı. Ardından narnia, eragon derken bir şeyler oldu. Aldığım bir kitabı yarım bıraktım. Onu sonra okurum dedim başka bir kitap aldım, bir süre sonra ondan sıkıldım başka bir kitap aldım bu böyle devam etti. Şuan kitaplığımda başlamadığım 5-6 yarım 3 kitap vardır. Kitap okumayı seviyorum, kitap almayı seviyorum ama okumak istemiyorum çünkü bilgisayar başından kalkamıyorum. Kitabı alıyorum elime, kendimi veremiyorum. Hep aklıma bilgisayar geliyor. Ama kitabı okumak istiyorum. Kitaplarda sevdiğim türden kitaplar. Ne yapacağım ben?

    Yarında tüyap'a gidiyorum bir sürü kitap, çizgi roman alacağım. İyice kitap birikecek.


    Merhaba,kardeş seni anlıyorum sende ben gibisin.Tek sorun odaklanamama...
    Kitabı nerde bıraktığın çok önemli: Kitabın giriş bölümündeyse hata senin ama gelişme bölümündeyse sorun kitapta;yani,giriş bölümünde bazı yazarlar çok ağır başlar ama giriş bölümünü atlayınca kitap elinde su gibi akar gider. Fakat gelişme bölümündeyse kitap akıcı değildir veya kitap senin sevdiğin türde değildir. Bu sonuca göre okumalısın... ( Özellikle bazı romanları çok saçma, boş zaman kaybı kitap seçimine dikkat et.)!!!

    Bilgisayar bende de bi ara bağımlılık haline dönüşmüştü. Ama bıraktım. Tüm oyunları sildim. Ben mimar olmak istiyorum ve bu alanda programlar öğreniyorum( Autocad). Bu programları mecbur öğreneceğim için şimdiden başladım.( Bu arada ben 10. sınıfa geçtim.) Yani kardeşim sonuç olarak bence sende sil bırak bilgisayarı zor ama başarabilirsin. olmadı 1 saat bilgisayar 2 saat kitap okuma gibi yapabilirsin.

    İnşallah sende bende bu engeli aşarız. Birer kitap kurdu olabiliriz...

    Amin... >Kitap seçiminde sana yardımcı olabilirim... Pm atabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AquarciL -- 22 Haziran 2014; 22:12:57 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.