Şimdi Ara

Klasörüde Oyunu da Göremiyorum ve Güvenli Başlat Seçeneği Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internetten indirdiğim bir oyunu yükledim Reloaded'ın riplediği Dungeon Siege III oyunu oyunla alakalı olduğunu zannetmiyorum ama adını versem iyi olur dedim. Steam Backup yükleme sistemi ile oyunu yükledi. Şimdi baktım masaüstünde simgesi yok. Başlatta simgesi yok. Oyun 5 gb yeri tutuyor hala bilgisayarda. Ben de Program Files (x86) klasörüne girdim [İşletim sistemim Windows 7 x64 Ultimate] orada da klasör yok.

    Neden olduğunu anlamadım setup uygulamasını tekrar başlatınca oraga Dungeon Siege III klasörünü gördüm. Gizli dosyaları ve sistem dosyalarını göster dememe rağmen gözükmedi. İşin komik yanı oyunun yüklenme şekli bir tür kopyalama şekli olduğundan Program Ekle ve Kaldırda yok ve oyunu silemiyorum da :D.

    Acaba virüs mü bulaştı diyip güvenli modda taramak istedim bilgisayarı ama F8,F9,F10,F11,F12 işe yaramadı. F2'ye basınca da ona benzer bir ekran çıkıyor ama iki seçenek var biri Normal başlat diğeri Windows Başlatma Onarımını Çalıştır.

    Ne yapacağımı şaşırdım??? Bir fikri olan? Format basmak istemiyorum. 400 gb dosyalar, oyun saveleri (oyunların kurulum dosyaları da yok), filmler, animeler, mangalar, müzikler ve bunları yedekleyecek bir yer de yok elimde :(







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.