Şimdi Ara

Klipsch RF52 seti ile ONKYO TX-SR 604 ?PIONEER-VSX-915S ? YADA SONY 1200 ES Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili arkadaşlar uzun zamandır forumu takip etmemin neticesinde ilk olarak hazır sinema paketlerinden almak isterken kendimi bir anda sayesnizde HI_FI sistem ararken buldum.Sonuç olarak hop.seti olarak Klipsch RF52 seti olacak yinede hafta sonu bu kolonloru test etmeye gideceğim teknolojimagazasından Tayfun beyle. Fakat amfi konusunda inanın takıldım kaldım
    ONKYO TX-SR 604
    PIONEER-VSX-915S
    SONY 1200 ES Mİ?

    Bu bunlardan birini almalıyım ki gittiğimde Klipsch ile dinleyebileyim , 1 haftam kaldı yardım üstadlar.
    Saygılar



  • Aradıgın amplinin ne gibi özellikler taşıması gerektiğini (örneğin HDMI desteği vs. gibi) veya taleplerini (sinema agırlıklı mı müzik agırlıklı mı kullanacagını) belirtmemişsin, biraz daha açık olursan bu konuda, mesela hangi cihazlar baglayacaksın alete vs gibi.

    Daha iyi tavsiyeler verilebilir, Bu arada Klipsch RF52 'yi kaça alacaksın ve nerden?
  • eozen81 , klipschlerin mecidiyeköyde distribitörü varmış yanılmıyorsam orada deneme fırsatım olacak,fiyat konusunda ise henüz pazarlık yapmadığım için bilmiyorum , tabi liste fiyatları belli ama.
    Ampli seçimine gelince hem film de hemde müzikte aynı kalitede olmasını isterim ama radyo dinleme oranı daha fazla olacak gibi.
    Televizyonum DLP TV hdmi çıkışlı olması avantajlı olacak , uydu + dvd player + PS3 bağlayacağım.
    Saygılar
  • uydu + dvd player + PS3 baglayacaksan ve HDMI kullanacaksan orta seviye bir ampliden çok çoklu baglantıya olanak veren bir ampli tercih etmelisin

    Aklıma ilk gelen ONKYO 604 oluyor bildiğim modellerden yazdıkların arasında, fiyatı da makul, ancak fiyatı makul olan bir de şu aralar çok tavsiye edilen SONY 1200 var, her ne kadar ben SONY'yi bilmesemde bayagı methediliyor, hatırladıgım kadarıyla HDMI destekliyordu. Gene incele derim

    Daha çok radyo demişsin, radikal bir seçim bir amplici için O açıdan birşey diyemeyeceğim keza radyo dediğin standart bir yayın, yani öyle her ampliden ampliye fark eden bir ses oldugunu sanmıyorum, o konuda daha tecrübeli arkadaşların yardımı olacaktır sanırım.

    Diyeceğim o ki baglantı tiplerin agırlıklı olarak en azından 2 optic destek istiyor alacagın amplide (PS3 ve uydu optic baglayacaksın, DVD yi coax baglayacagını varsayıyorum) ona dikkat etmeyi ihmal etme.

    Saygılar..

    Edit : İmla düzenlemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 17 Nisan 2007; 14:44:21 >




  • radyo dinleme oranı daha fazla olcak dememin nedeni eşimden dolayı idi.O kadar para vercem onunda memnun olması lazım değilmi :)
    Bahsettiğin bağlantı şekillerinden hiç anlamam önce aletleri alayım sonra bağlarız bir şekilde.
    Teknica ve The cantan sizinde önerilerinizi bekliyorum.Zaten sizin yorumlarınız yüzünden 1500 ytlden 3500 ytl ye çıktı bütçem eşim vuracak beni.
  • Aticik hocam senle neredeyse tipa tip ayni durumdayız pes valla. Tek fark ben RF-52 yerine 62 almaya karar verdim Hatta bana önerilen anfilerde neredeyse aynı. Alırsanız görüşlerinizi bekliyorum merakla birde kaça aldığınızı yazarsanız çok faydalı olur benim için kolay gelsin ...
  • Üstadlar Klipsch RF-52 seti hop.takımı ile yukarıda saydığım hangi amfiler ile kullanmalıyım hala bir cevap gelmedi.Zaman daralıyor, benim için ibre sony 1200ES e daha çok yaklaşıyor.
    Saygılar
  • cihazları dinlemen lazım...enkay da onkyo yu dinleyebilirsin sanırım..sony yi de bir sony showroom da dinleyebilirsin büyük ihtimalle...ses renklerine göre kararını vermen daha doğru olur.ben onkyo yu beğenirim mesela..müzikte de başarılı bulurum.ama bazıları çok agresif bulurlar.1200 ise dinlemediğim ama iyi puanlar almış bir cihaz.nasıl ki damak tadı dediğimiz olay kişiden kişiye farklılık arzediyor, bu kulak zevki de buna benziyor.mümkün olduğunca müsait bir ortamda cihazları dinlemek,senin en iyi kararı vermene vesile olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.