Şimdi Ara

Klipsli Ets Ameliyatı oldum (el terlemesi için). (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
38
Favori
373.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben bu ameliyatı liseyi bitirdikten sonra olmuştum 2009 yılının eylül ayıydı. benimde ayak bölgeme bir etkisi olmadı yine terliyor ama önemli değil öenmli olan elimin terlememesi allaha şükürler olsun. sınavda kağıt ıslanmasın diye bez mendil koyardım elimin altına yine ıslaklık kağıda geçerdi çok ızdıraplı günlerdi. 1.5 yıl olmuş ameliyatı olalı çok hafif bir nemlenme oluyo elimde onun dışında çok çok iyi durum bu ameliyatı olmak isteyn arkadaşlara bütün tedavi yöntemlerini denedikten sonra sonuç alamzlarsa olmalarını öneririm..
  • Ben haziran 2010 da ets ameliyatı oldum.Ellerimde terleme tamamen geçti ama refleks terleme yaşadım.Sırt , göbek bölgesi ve bacaklarım aşırı terliyordu. 8 ay bu şekilde geçti birçok bitkisel ilaç denedim ve 7 gün önce bir bitkisel karışım buldum.Refleks terlemem tamamen geçti ets ameliyatı olup refleks terlemesi yaşayan arkadaşlar mutlaka ulaşsınlar msn adresim : yalcinmehmet34@hotmail.com ..Bir şirket çalışanı değilim kendim denedim ve faydasını gördüm % 100 bitkisel bir karışım.Görüşmek isteyenler olursa 22.00-23.00 arası msnde cevap vereceğim yada mail yoluylada sorularınıza karşılık vermeye çalışacağım..Yakında da internet üzerinden satışa başlayacağım.Refleks terleme yaşayan arkadaşlar arayabilir..
  • Arkadaşım burada paylaşsan? Parayla alan zaten alır yine. Herkes uğraşmak istemez böyle incikli boncuklu şeylerle.
  • ben bir çok ürünü denedim mehmet hiç bir faydasını görmedim. refleks terlemede önemli değil zaten önemli olan ellerin terlememesi senin bu ameliyatı olduğuna inanmıyorum sen resmen ticaret yapıyorsun burdan..
  • ben bir çok ürünü denedim mehmet hiç bir faydasını görmedim. refleks terlemede önemli değil zaten önemli olan ellerin terlememesi senin bu ameliyatı olduğuna inanmıyorum sen resmen ticaret yapıyorsun burdan. bitkisel ürünle geçmez bu olay..
  • Arkadaşlar bende de aynı problemden muzdaribim ancak benim sorunum elllerimde ve ayaklarımda değil yüzümde. Aşırı derecede yüz terlemem var. Ter saçlarımın içinden ve alın bölgemden başlıyor ve hem yüzüme doğru hem enselerime doğru devam ediyor. 10 dakikalık tempolu bir yürümede bile terlemem başlıyor ve en az yarım saat sürüyor. Terimi durdurabilmem için vücut sıcaklığımı düşürmem gerekiyor. Özellikle toplum içinde utanma sıkılma durumlarında ilk terleme yüzümden başlıyor ve ben eyvah yine terlemem başladı psikolojisine girdiğim anda yüzümden başlayan terleme koltukaltı, göğüs ve sırt bölgelerimde de hızla ve artarak devam ediyor. Koltukaltı, göğüs ve sırt bölgemde başlayan terlememin tek nedeni yüzümde başlayan terden yaklanıyor. Peçetesiz gezemiyorum, sürekli yanımda bulunduruyorum.
    İnternetten ve bu forumdan ETS KLİPS yöntemini okudum ancak hep el ve ayak terlemesi ile ilgili hasta görüşleri var. Acaba benim durumundaki bir insan ETS KLİPS yöntemini uygulamalı mı, doktara gitmeyi düşünüyorum, ameliyat olayı da kafama yattı ancak reflex terleme kafama takıldı. Sanki benim durumum reflex terleme olayına yatkın gibi, ne dersiniz? Tüm deneyimli arkadaşlardan yorum ve yardımlarını beklerim.




  • Herkese merhaba
    Benimde el terlemesi sorunum var fakat bu Klipsli Ets Ameliyatı'nı SSK karşılıyor mu? Tamamen ücretsiz ameliyat olabiliyormuyuz?Ve SSK hastanelerinde hangi bölüme muayene olmamız gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar bende aşırı koltukaltı el ayak terlemesi olan birisiyim ne yazıkki.. bu konuda Çarşamba günü devlet hastanesinde ameliyat olucam inş. bi aksilik çıkmazsa Klipsli değilde Normal ets ameliyatı olucam Ameliyat gününden sonra nasıl geçtiğini sonucunu buraya yazarım...
  • benimde aynı sorunlarım var arkadaşlar aşırı terleme ellerim ve koltuk altımda bende haziran ayında ameliyat olcam haziran ayında ünv hastanesinde ama klipsli değil benimki direk sinirleri kesceklermiş geri dönüşü yok yani inş bi sorun yaşamam daha 1 ay var ameliyata çok merak ediyorum sonucu nasıl olcak benim gibi ne kadar çok insan varmış yaa ama bunu kesinlikle yaşayan bilir kimse anlayamaz..
  • Merhaba Messi43

    Ameliyat oldunuz mu? Devlet hastanesinde ücret ödemeden ssk ile ameliyat olabiliyor muyuz?


    quote:

    Orijinalden alıntı: Messi43

    Merhaba arkadaşlar bende aşırı koltukaltı el ayak terlemesi olan birisiyim ne yazıkki.. bu konuda Çarşamba günü devlet hastanesinde ameliyat olucam inş. bi aksilik çıkmazsa Klipsli değilde Normal ets ameliyatı olucam Ameliyat gününden sonra nasıl geçtiğini sonucunu buraya yazarım...
  • Bende olmak istiyorum fakat bu koltuk altlarından delme işi korkutuyor beni. 1 hafta sonra eski yaşamınıza dönebilirsiniz deniyor ama ben yazın sıkı bir şekilde spor ve body yapmak istiyorum yani vücudumun her yerini kullanıcam. Sorun olur diye düşünüyorum, yanılıyor muyum?
  • bu sıkıntıyı çeken bilir.. çok güzel bilgilendirme yapmış arkadaşlar. teşekkürler...
  • benim olduğum ameliyat klipsli ets değil doktor direk terlemede sorun olan parçayı almayı uygun gördü.

    blue_wolf_1907, msj atamıyorum burdan cevaplayım dedim başka bir sorun olursa burdan yaz yine

    cevaplarım. işallah sende bu dertden en kısa zamanda kurtulurssun kardeşim..
  • Haziran ayında ben de ameliyat oldum. El ve ayak terlemem vardı. Ben de herkes gibi kafaya taktığım için bu dertten kurtulmam gerekiyor diyerek büyük bir araştırma içine girdim. Nihayet ameliyat olmayı geçen yıl aklıma koydum ve bu yıl oldum. Gelelim refleks terlemeye. Hiç bir yerim (el ayak dışında) terlemezken şimdi ellerim kollarım dışında her yerim terliyor. Ama her zaman değil. Özellikle otobüse, minibüse bindiğim zamanlarda, güneş altında kaldığım ve stresli olduğum zamanlarda içimden sular akıyor. Açıkçası donuma kadar terliyorum. Tek tişört giyemiyorum. Çünkü tişörtüm sırıksıklam oluyor ve görüntüsü beni rahatsız ediyor. Ancak beyaz veya siyah tişört giyebiliyorum. Renkli tişörtü tek giyemiyorum. İyontoferez veya diğer yöntemleri hiç denemedim. Bir tek losyon kullandım hiç bir işe yaramadı. Botoksu denemeden ameliyat olduğum için çok pişmanım. Botoks terlemeyi durduruyormuş. Tek seansın ömrü 3 aymış. Haziranda yaptırdığınızı düşünün Eylüle kadar sizi idare eder. Kışın zaten terleme olmuyor. Eylül ayında klipsleri aldırıp gelecek yıl botoks yaptırmayı düşünüyorum. Yılda bir defa botoks yaptırmak daha mantıklı geliyor bana. Çünkü yan etkisi yok. Terleme sisteminizi bozmuyor. Tabi botoks el ayak ve koltuk altı için yapılabiliyor. Yüz terlemesi için bir şey diyemem. Bir farklı yöntem daha var. O da psikololjik tedavi. Mesela ellerim evde çok az terliyordu. Çünkü evimde rahat oluyordum. Ayaklarım da öyle. Biz terlemeyi kafaya taktığımız için aklımız fikrimiz orda oluyor. Şimdi ellerimi hiç düşünmüyorum bile. Çünkü terlemiyor. terlemeyeceğini de biliyorum. Ama bu kez de vücudumu takıyorum kafaya. Şimdi terlicem, acaba terler miyim gibi düşünceleri kafamdan atamıyorum. Sürekli diğer insanların kıyafetine bakıyorum. Terlemişler mi diye. Takıntı halini aldı yine. Bunun için klipsleri aldırıp el ayak için psikoloğa gidip terapi yolunu deneyeceğim. Olmazsa da botoks yaptırıcam. Benim tavsiyem diğer yöntemleri denemeden ameliyat olmayın. Hele hele tamamen kestirmeyin, klipsin geri alınma şansı var. Tamamen kestirirseniz geri dönüşü de olmaz ömrünüzce refleks terleme yaşarsınız. İlle de ameliyat olacağım diyen varsa 1500-2000 TL arası özel hastaneler. Ama burda bir arkadaş yazmış. Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ücretsiz yapıyorlarmış. Bilginize... Herkese sağlıklı günler dilerim.




  • O klipsler bir süre sonra kaynaşıyor. Bulup çıkarmak, hadi çıkarsan bile geri dönüşün gerçekleşmesi o kadar basit değil, sinir tahrip oluyor.

    Botox iyidir, güvenlidir, etkisi 5 aya kadar uzayabilir. En azından önce bir kez bunu yaptırın, memnun kalırsanız ister devam edin, ister ameliyat olun.
  • yy_yy arkadaşım sakın bi daha ameliyat masasına yatıp da klipsleri çıkarmaya uğraşma. senin dediğin
    sorunlar bende de var terleme sırt bölgesine yoğunlaştı olsun ellerim terlemesinde. ilkokul lise yıllarında
    defter ıslanmasın, sınav kağıdı ıslanmasın diye mendil taşırdım cebimde. kağıt mendiller parça parça olurdu
    mecbur bez mendil kullanırdım onda bile ıslaklık kağıda geçerdi allahıma şükürler olsun ki kurtuldum işallah
    da ömür boyu terlemez. gelelim botoks a kalıcı bi tedavi sağlamıyor ayrıca devletde karşılamıyor diye
    biliyorum. pahalı bir yöntem diye duymuştum 6 ayda bir iğne olmaya değmez. diyelim ki botoks oldunuz el
    terlemeniz geçti o ter elinizden çıkamadığı zaman vüzcudunuzun diğer bölümleri yine terlicektir. illa ki o ter
    vücudunuzda çıkcak:D yapcak bir şey yok:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1417

    yy_yy arkadaşım sakın bi daha ameliyat masasına yatıp da klipsleri çıkarmaya uğraşma. senin dediğin
    sorunlar bende de var terleme sırt bölgesine yoğunlaştı olsun ellerim terlemesinde. ilkokul lise yıllarında
    defter ıslanmasın, sınav kağıdı ıslanmasın diye mendil taşırdım cebimde. kağıt mendiller parça parça olurdu
    mecbur bez mendil kullanırdım onda bile ıslaklık kağıda geçerdi allahıma şükürler olsun ki kurtuldum işallah
    da ömür boyu terlemez. gelelim botoks a kalıcı bi tedavi sağlamıyor ayrıca devletde karşılamıyor diye
    biliyorum. pahalı bir yöntem diye duymuştum 6 ayda bir iğne olmaya değmez. diyelim ki botoks oldunuz el
    terlemeniz geçti o ter elinizden çıkamadığı zaman vüzcudunuzun diğer bölümleri yine terlicektir. illa ki o ter
    vücudunuzda çıkcak:D yapcak bir şey yok:D


    emre1417 kardeş rica etsem ameliyat olduğun doktorun adını yazabilirmisn, ameliyat olmak için belli test yada tahliller yapılıyormu , ameliyat için ne kadar süre bekledin devlet hastanesinde, bende el ayak ve yüz terlemesi var hepsi için aynı ameliyat mı ?




  • frud 2 sene geçti doktorun ismini hatırlamıyorum.. doktor belki başka bir hastahaneyede geçmiş olabilir.. ameliyat olduğum hastahane zeytinburnunda yedikule göğüs hastalıkları hastahanesi.. en başından anlatıyım kardeşim sana daha iyi anlaşılması için.. ameliyat en son tedavi yöntemi diğer yöntemlerin hiç biri fayda vermezse olmanı tavsiye ederim.. doktorla görüştüm ameliyatın risklerinden bahsetti.. daha sonra numaramı aldı sonuçta devlet hastahanesi olduğu için belli bi sıra var.. beni 1 hafta sonra aradılar yarın sabah 7 de hastahanede olun diye.. akşam şu saaatden sonra bişey yiyip içmeyin dediler.. sabah gittim kan tahlilieri felan sabah 10 geçerken ameliyata girdim 3-4 saat sonra çıktım.. bir gece hastahanede kaldım.. ertesi gün eve çıktım.. bende el ve ayak terlemesi vardı ikisi için aynı ameliyatı yaptılar.. başka bir sorun olursa burdan cevaplarım kardeşim.. işallah sende en kısa sürede bu dertden kurtulursun..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1417

    frud 2 sene geçti doktorun ismini hatırlamıyorum.. doktor belki başka bir hastahaneyede geçmiş olabilir.. ameliyat olduğum hastahane zeytinburnunda yedikule göğüs hastalıkları hastahanesi.. en başından anlatıyım kardeşim sana daha iyi anlaşılması için.. ameliyat en son tedavi yöntemi diğer yöntemlerin hiç biri fayda vermezse olmanı tavsiye ederim.. doktorla görüştüm ameliyatın risklerinden bahsetti.. daha sonra numaramı aldı sonuçta devlet hastahanesi olduğu için belli bi sıra var.. beni 1 hafta sonra aradılar yarın sabah 7 de hastahanede olun diye.. akşam şu saaatden sonra bişey yiyip içmeyin dediler.. sabah gittim kan tahlilieri felan sabah 10 geçerken ameliyata girdim 3-4 saat sonra çıktım.. bir gece hastahanede kaldım.. ertesi gün eve çıktım.. bende el ve ayak terlemesi vardı ikisi için aynı ameliyatı yaptılar.. başka bir sorun olursa burdan cevaplarım kardeşim.. işallah sende en kısa sürede bu dertden kurtulursun..


    Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yy_yy

    Haziran ayında ben de ameliyat oldum. El ve ayak terlemem vardı. Ben de herkes gibi kafaya taktığım için bu dertten kurtulmam gerekiyor diyerek büyük bir araştırma içine girdim. Nihayet ameliyat olmayı geçen yıl aklıma koydum ve bu yıl oldum. Gelelim refleks terlemeye. Hiç bir yerim (el ayak dışında) terlemezken şimdi ellerim kollarım dışında her yerim terliyor. Ama her zaman değil. Özellikle otobüse, minibüse bindiğim zamanlarda, güneş altında kaldığım ve stresli olduğum zamanlarda içimden sular akıyor. Açıkçası donuma kadar terliyorum. Tek tişört giyemiyorum. Çünkü tişörtüm sırıksıklam oluyor ve görüntüsü beni rahatsız ediyor. Ancak beyaz veya siyah tişört giyebiliyorum. Renkli tişörtü tek giyemiyorum. İyontoferez veya diğer yöntemleri hiç denemedim. Bir tek losyon kullandım hiç bir işe yaramadı. Botoksu denemeden ameliyat olduğum için çok pişmanım. Botoks terlemeyi durduruyormuş. Tek seansın ömrü 3 aymış. Haziranda yaptırdığınızı düşünün Eylüle kadar sizi idare eder. Kışın zaten terleme olmuyor. Eylül ayında klipsleri aldırıp gelecek yıl botoks yaptırmayı düşünüyorum. Yılda bir defa botoks yaptırmak daha mantıklı geliyor bana. Çünkü yan etkisi yok. Terleme sisteminizi bozmuyor. Tabi botoks el ayak ve koltuk altı için yapılabiliyor. Yüz terlemesi için bir şey diyemem. Bir farklı yöntem daha var. O da psikololjik tedavi. Mesela ellerim evde çok az terliyordu. Çünkü evimde rahat oluyordum. Ayaklarım da öyle. Biz terlemeyi kafaya taktığımız için aklımız fikrimiz orda oluyor. Şimdi ellerimi hiç düşünmüyorum bile. Çünkü terlemiyor. terlemeyeceğini de biliyorum. Ama bu kez de vücudumu takıyorum kafaya. Şimdi terlicem, acaba terler miyim gibi düşünceleri kafamdan atamıyorum. Sürekli diğer insanların kıyafetine bakıyorum. Terlemişler mi diye. Takıntı halini aldı yine. Bunun için klipsleri aldırıp el ayak için psikoloğa gidip terapi yolunu deneyeceğim. Olmazsa da botoks yaptırıcam. Benim tavsiyem diğer yöntemleri denemeden ameliyat olmayın. Hele hele tamamen kestirmeyin, klipsin geri alınma şansı var. Tamamen kestirirseniz geri dönüşü de olmaz ömrünüzce refleks terleme yaşarsınız. İlle de ameliyat olacağım diyen varsa 1500-2000 TL arası özel hastaneler. Ama burda bir arkadaş yazmış. Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ücretsiz yapıyorlarmış. Bilginize... Herkese sağlıklı günler dilerim.


    Hocam psikolojik destekle yenemezsin imkansız gibi birşey.Bende otobüse bindiğim zaman ter patlaması yaşıyordum bildiğiniz elimden şakır şakır ter akıyordu.İnsanlar görüyormu farkettilermi acaba diye takıntı haline getirmiştim.Bunun tek çözümü ameliyat yada botoks.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum eylül ayında ve kurtulcam bu illetten çünkü insanın sosyal hayatını etkiliyor.El terlemesi yaşamayan insanlar bunu anlamaz ama yaşayanlar çok iyi bilir arkadaşlarıyla tokalaşmadan önce ellerini pantolarına sürtmeyi,yazılı bir sınava girdiklerinde kağıtlarının sırılsıklam olması ve kuruduktan sonra kağıdın buruş karış olması.Streste etkileyen bi faktör fakat ben kendi evimde PS3 oynarken el terlemesi yaşan biriyim vücutlada alakalı bence.Akşam mesala cafede otururken elim kupkuru el terlemesi meselesi açıldı ve ellerim terlemeye başladı.Demek istediğim şu sadece psikolojik bi durum değil bu.
    Ameliyat olanlar öncesi ve sonra yaşadıklarını anlattırlarsa sevinirim.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.