Şimdi Ara

KOCAELİ'nin en güçlü interneti şimdi tüm TÜRKİYE'de! 35Mbps 75TL, 100Mbps 85 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle teşekkür ederiz.

    Aktivasyon ve geçiş süreçleri ile ilgili bir takım düzenlemeler yapıyoruz. Bu düzenlemeler tamamlandıktan sonra bazı kampanyalarıda devreye almayı düşünüyoruz.

    Örnek olarak ilk planımız farklı bir firmadan geçiş yapan aboneler için hem ücretsiz geçiş hemde bir ay ücretsiz internet sunmayı düşünüyoruz.

  • Türkiye'de internet satan firmaların "Özgür internet" olayına çok gülüyorum. Aklıma gelen tek şey şu;


    "2020’de Türkiye’de 58 bin 809 adet internet sitesi engellendi"

  • fiyat olarak pek rekabetçi değil bilindik markalara yönelmek mantıklı gibi.

  • Miga kullanıcısına yanıt

    Belirmiş olduğumuz özgürlük altyapının desteklediği kadar interneti kastediyor aslında. Yani biz 100Mbps olarak iletiyoruz ama bazı müşterilerimiz 125Mbps civarında anlık kullanıma erişebiliyor. İlerleyen günlerde 100Mbps üstü tarifeler açıldığında bu hızlarda yükseleceğini düşünüyoruz.

  • sevecen69 kullanıcısına yanıt

    Fiyat olarak bilindik markalar dediğiniz firmaların bir tık altında fiyat marjımız bulunuyor. Oysa bizde kendi bölgemizde gayet bilinen bir firmayız. Butik bir işletmeden çıkıp tüm ülkeye hizmet vermenin hazırlıklarını yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde bize yöneleceğiniz fiyat politikalarımızı devreye alacağız. O zamana kadar görüşmek üzere diyelim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 14 Şubat 2022; 14:47:55 >
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Abi yok yanlış anlama size değildi lafım sadece öyle dünyaya bir sitem ettim  

  • Miga kullanıcısına yanıt

    Ne anlatmak istediğini çok iyi anladım fakat bende bizdeki özgür kelimesini neden kullandığımızı anlatmak istedim. Belirttiğin şeyi yanlış dahi anlasam bu senin görüşün bunda hiç bir sıkıntı yok  


    Diğer taraftan evimizde, işimizde ve sokakta yasaklar olduğu gibi internette de bazı yasaklar olabiliyor. Bunun tamamen kaldırılması taraftarıda değilim ama olanında biraz fazla olduğunu düşünüyorum.

    Tabi bu şahsi fikrimdir  

  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    hocam 100mbit üstü tariflelerle ilgili bir açıklama arka planda bilgi varmıdır? Aylardır çıkacak diyorlardı


    Edit: şimdiden yazayım biliyorum bu işlere BTK karar veriyor. Hani sizin bir duyumunuz var mıdır şu zaman çıkar vs diye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haandsomee -- 15 Şubat 2022; 15:18:19 >
  • haandsomee kullanıcısına yanıt

    100Mbps üstü tarifeler için bir çok kabin maalesef uyumlu durumda değil. Port sorunu olmaması gereken fiber hatlarda son zamanlarda saha dolaplarında yetersiz donanım olmasından dolayı yeni abone tahsisi bile yapılamıyor. Hal böyleyken onay gelse bile bir çok yerde fiber olsada 100Mbps üstü hizmet verilemeyecektir.

    Ek olarak şunu da ileteyim. Şuan bir çok fiber abone aslında 125Mbps'e kadar hizmet alabilir.Ayrica bazı abonelerimizde yaptığımız testlerde 200Mbps hizlara ulaşabiliyoruz. Fakat bunları yasal olarak şuan sunamiyoruz.

    Sonuç olarak sizinde belirttiğiniz gibi abonelerin yüksek hız talepleri btk masasında duruyor. Ne zaman onaylanacağını tam olarak bizde bilmiyoruz.

    Umarım sorularınıza yeterli yanıt verebilmişimdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiberde hangi şirketin altyapısını kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

    Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet verilmektedir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Merhaba sizde AirFiber hizmeti vermekte olan bir firmasınız ,altyapı olmayan yerleri bu hizmeti sunuyorsunuz ancak hızlar oldukça düşük bana göre , merak ettiğim şu daha yüksek hızları sunmanız mümkün değil midir 75 100 mbps gibi ?

    Ben de şu an bi AirFiber firmasının internet hizmetini kullanmaktayım piyasada dediğim hızlarda AirFiber hizmeti sunan firma olsa hemen geçerim mesela.

    Bu konuda bi çalışmanız var mıdır ya da olacak mı ?

  • imdone9999 İ kullanıcısına yanıt

    Şuan bu konu Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz hizmet ile alakalı.

    Siz Poyraz WiFi markası altında verilen hizmetten bahsediyorsunuz. Bahsettiğiniz sistemde yüksek hızlar verilebilir fakat maalesef stabil olmayacaktır. Bunun sebebi de şuan ülkemizde kullanılan kablosuz frekansların yetersizliğinden kaynaklı. Şuan ki kablosuz frekanslar ile merkezî bir bölgede bir müşteriye en fazla 24Mbps hizmet verilebilir. Fakat buda pek stabil olmayabilir.

    Kablosuz internet teknolojileri ile noktadan noktaya şuan anlık 5Gbps veri taşıyabiliriz fakat bu teknoloji hem yeni hemde çok maliyetli. Önümüzdeki dönemlerde hem ülkemizde kablosuz frekanslar kullanım izinleri açıldığında hemde teknoloji geliştikçe donanım maliyetleri düştüğünde airfiber teknolojisi ile yüksek hızda internet erişimi sağlanabilir. Ama bunun kısa dönemde olacağını sanmıyorum.

    Poyraz WiFi olarak altyapının olmadığı yada yetersiz geldiği noktalara internet erişimi için hizmet verebiliyoruz. Bu işlemide Kocaeli'ne bağlı Gölcük, Başiskele, İzmit ve Kartepe ilçelerinde sunabiliyoruz. Poyraz wifi ile stabil olarak maksimum bireysel kullanıcılar için 17Mbps internet hizmeti veriyoruz.

    Şuan konumuzda da bahsettiğimiz PoyrazNET bu firmanın ek markası olarak Telekom altyapısı ile daha uygun fiyatlarla hizmet vermeye başladığımız bir sistemdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • insanlarla uğraşmak zor gerçekten bu üslup ile devam iyi satışlar..

  • schipht kullanıcısına yanıt

    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • vdsl modemim var internet alırsak telefon hattıda veriyormusunuz nasıl oluyor

  • İnternet hizmetimiz yalın internet kapsamındadır. Sabit hat satışımız maalesef yoktur.

  • Mevcut hattimda hala altyapi sorgulayamiyorum. Bos port olmadigi belli zaten?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    Eğer aktif olarak VDSL internet hizmeti kullanıyorsanız altyapı sorgu sonucunu dikkate almanıza gerek yoktur. Başvuru yapabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba konu dışı sorum var cevaplarsanız sevinirim .

    Öncelikle ben mesken (müstakil) bir evde oturmaktayım evimde internet altyapısı yok sokak da ise TürkTelekom ADSL 6-13 mbps arası internet mevcut kullanmaya değmez bile sokağıma ve daireme fiber gelmesini istiyorum yapılabilecek şeyler nelerdir ?

    Yaklaşık 50 m ilerde fiber çıkışı bulunmakta binalara fiber çekilmiş yakın zamanda TT yetkilileri ordaki çıkıştan aynı şekilde yeniden ek fiber kablosu çekti oturduğum yakın çevreye fiber çekilebileceği anlamına geliyor diye düşünüyorum ne yapılmalı ?

    Son olarak sokağımın başında Kocaeli Büyük Şehir belediyesine ait olan F/O Altyapı Bulunmaktadır yazılı bir kapak bulunuyor bu nedir TT bu altyapıyı kullanarak fiber altyapı çekebilir mi ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.