Şimdi Ara

koda sw-1000 vs. sony sa-w2500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu iki modelden birini ikinci el alacağım. ancak koda sw-1000 modelinde otomatik kapanma (power saving mode) olup olmadığını bir türlü öğrenebilmiş değilim. eğer koda da otomatik kapanma yoksa direk eleyeceğim. böyle bir özellik koda'da var mıdır?

    eğer var ise siz bu iki subwoofer'dan hangisini tavsiye edersiniz?



  • yapmis oldugum arastirmalar sonucu citayi cok ust seviyelere cikarmam gerekecek gibi.

    30cm suruculu ve adam gibi 25-30Hz seviyelerine inebilen bir sub almak daha mantikli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harman kardon TS serilerinden birini seçebilirsin bunun için. ikinci elde bulursan senin için çok süper bir subwoofer olur. örneğin ts11 35 hz ile 450 hz arasında.
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Valla bende 2.el temiz sub arıyorum şöyle 400 lirayı geçmeyecek ama henüz bulamadım maalesef.Sizin yazdığınız ürünlerden sony ile ilgili iyi yorumlar okumuştum.
  • Orada Olmayan Adam O kullanıcısına yanıt
    ben bu sony kullanıyorum ilk zamanlar biraz anlamamıştım tam istediğim gibi çıkmamıştı frontların gerisinde kalıyordu sanki sisteme tam katkı sağlayamamış gibi olmuştu ama zamanla çalışa çalışa sisteme tam edapte oldu ve pişti yaklaşık 30m2 salonumda gerçekten harikalar yaratıyor diyebilirim öyle derinden güzel sesi kavrayıp etkili vuruyor ki anlatamam tam bir f/p ürünüdür artık bassı tamamen -6 ya çekip bunun bassını kullanıyorum süper oluyor gerçekten tam bir f/p ürünüdür bir apt için 30m2 alan için süper olur ama piyasada varmı sıfırı bilmiyorum geçen sene almıştım zor bulmuştum sony de bulursanız kaçırmayın derim şahsen bu fiyat aralığında yamaha ve pio var ikiside bunun yanında vasat kalıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.