Şimdi Ara

Kök Hücreli Saç Ekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saç Ekiminde Çığır Açan Yenilikçi Yaklaşım: Kök Hücreli Saç Ekimi


    2000’li yılların başından bu güne mucizevi etkiler yaratan ve giderek daha yaygın bir alanda uygulanmaya başlanan kök hücre tedavisi, birçok hastalığın tedavisinde etkin olarak rol oynamaktadır.

    Kök hücreler, farklı hücre tiplerine dönüşebilme potansiyeline sahip, oldukça özelleşmiş hücrelerdir. Ayrıca kök hücreler hasarlı dokuları bölerek ve değiştirerek vücuttaki dokuları onarmaya yardımcı olurlar.

    Kronik ve genetik nedenlerden dolayı önlenemez bir şekilde saç kaybı yaşayan hastalarda da bu uygulama geçerli ve başarılı sonuçlar doğurmaktadır.


    Kök hücre tedavisi ile uyuyan saç kökleri uyarılarak saçların sağlıklı bir şekilde büyümesi, güçlenmesi ve dökülmenin durması sağlanabilmektedir. Ayrıca kök hücre tedavisi uygulanan bölgede yeni hücrelerin oluşması ve hasarlı olan hücrelerin tamirini sağlamak mümkündür. Kök hücre tedavisi tek başına uygulanabildiği gibi saç ekimini desteklemek amacı ile ekimi sonrasında da uygulanabilmektedir.

    Saç ekimi sonrasında uygulanan kök hücre tedavisi mevcut saçların güçlenmesini sağlarken, yeni ekim yapılan bölgenin de daha çabuk iyileşmesini sağlar. Kişinin kendi dokusundan elde edilen kök hücrelerin enjeksiyonu sonrasında, yeni ekilen saç kökleri daha hızlı büyür, saçlar daha canlı, kalın, dolgun-gür ve sağlıklı bir şekilde çıkar.

    Kök hücrelerin enjekte edildiği kafa derileri çok kısa bir süre içerisinde yeniden ve son derece sağlıklı saçlara kavuşur.


    Saç ekimi sonrasında mevcut saç yoğunluğunuzda azalma olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bu, saç ekiminin başarısız bir işlem olarak yapıldığından değil, mevcut saç dökülmeniz devam ederken, transfer olan saçlarınız dışındaki saç hacminde kayıplar yaşanmasındandır. Özellikle vertex olarak adlandırılan tepe bölgesinde dökülmeler belirli bir yaş aralığına kadar devam edebilmektedir.

    Tam da bu noktada kök hücreli saç ekimi devreye girmektedir. Kök hücreli saç ekimi ile mevcut saç dökülmeleriniz minimum seviyeye indirilirken saç ekimi yapılan bölgede de saçlarınızın daha sağlıklı uzaması ve hacimlerinin artması sağlanmaktadır.

    Kök hücreli saç ekiminin avantajları nelerdir?

    • Kök hücreli saç ekimi hormonların bazal seviyeye ulaştığı 20’li yaşlarını durdurmuş erkek ve kadın tüm hastalarımız için uygulanabilir,
    • Mevcut saç dökülmesini durdurduğu ve saç kalitesini arttırdığı için ,saç dökülmesi devam eden tüm hastalarımızda uygulanabilir,
    • Saç ektirmek isteyen ancak mevcut saç yapısı saç ekimine uygun olmayan ya da donör bölgesi yetersiz olan hastalarımız için uygulanabilir,
    • Erkek tipi saç veya kadın tipi saç dökülmesi gözlemlenen hastalarımız için önerilebilir,
    • Mevcut saç ekimi sonrası yara iyileşmesini hızlandırır, ekilen saçların yeni bölgesine daha hızlı adapte olmasını sağlar,

    Kısaca özetlemek gerekirse kök hücreli saç ekimi ile aynı anda 2 kere saç ekimi yaptırmış olursunuz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.