Şimdi Ara

Komşusuna araba ile giden reklam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba iyi geceler,


    Bir araba reklamı vardı, evde tuz mu ne kalmamıştı da komşusundan onu almaya arabası ile gidiyordu, hatırlayan varsa çok sevinirim hangi reklam olduğunu yazabilirseniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Audi R8 Airbnb reklamı olabilir mi?

  • MrScrewdriver kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun ama bu değildi, hemen yan evden almaya gidiyordu arabayla. 10 Yıl olmuştur rahat, belki daha eski.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 12 Temmuz 2023; 12:43:15 >
  • JTD Doblo reklamı değildi dimi ?

  • onder46 kullanıcısına yanıt

    Google da doblo reklamlarına baktım, bu dediğim reklam yok.  Teşekkürler.

  • Automobile & Vehicles Stationyoutube
    For those who live to drive, Audi invites you to experience the high-performance life at the home of the 205-mph Audi R8 Sport Coupe. Out here, even the morning coffee run becomes a little more thrilling. Watch the film, then live it at http://audi.us/Airbnb. The Audi R8 (Typ 42) is a mid-engine, 2-seater sports car, which uses Audi's trademark quattro permanent all-wheel drive system.It was introduced by the German car manufacturer Audi AG in 2006. The car is exclusively designed, developed, and manufactured by Audi AG's high performance private subsidiary company, Audi Sport GmbH (formerly quattro GmbH), and is based on the Lamborghini Gallardo platform.The fundamental construction of the R8 is based on the Audi Space Frame, and uses an aluminium monocoque which is built using space frame principles. The car is built by quattro GmbH in a newly renovated factory at Audi's 'aluminium site' at Neckarsulm in Germany. In 2005, Audi announced that the name of the successful Audi R8 race car would be used for a new road car in 2007, the Audi R8, based on the Audi Le Mans quattro concept car (designed by Frank Lamberty and Julian Hoenig), appearing at the 2003 International Geneva Motor Show, and 2003 Frankfurt International Motor Show. The R8 development program began in 2004, Lamberty's design being approved and frozen for production. Production body prototypes began field testing in January 2006. The R8 road car was officially launched at the Paris Auto Show on 30 September 2006. There was some confusion with the name, which the car shares with the 24 Hours of Le Mans winning R8 Le Mans Prototype (LMP). 6-time 24 Hours of Le Mans winner Jacky Ickx described the R8 as "the best handling road car today". It is also the first production car with full-LED headlamps.
    https://www.youtube.com/watch?v=HOhR-slxvWA&feature=youtu.be

    Olabilir mi ?


    @MÜŞAVİR


     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 29 Temmuz 2023; 13:10:43 >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt

    olamaz

  • Penanggalan kullanıcısına yanıt

    Maalesef değil, teşekkür ederim.


    Belki de yok böyle bir şey. Ya yanlış hatırlıyorum ya da uyduruyorum başka açıklaması yok. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio hb reklamıydı  


    Hayatım tuz bitmiş diyordu , adam da hemen arabaya atlıyordu sonra geri çıkıp yan evin otoparkına giriyordu doğru hatırlıyorsun clio 2 makyajsız reklamı olması gerek 2000 lerdeydi sanki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 16 Eylül 2023; 11:12:10 >
  • volkswagen golf v veya vı diye hatırlıyorum sanki. ama tuz değil de kek mi ne yapıyordu yan komşusuna arabayla götürüyordu diye hatırlıyorum. yan komşusu derken amerikan eviydi kendi garajından çıkıp yan garaj kapısına park ediyordu.

  • @alfa-x


    Evet, mizansen aynen bu şekilde kalmış benimde aklımda. Ama maalesef yinede reklam filmini bulamıyorum. Bulsam ne olacak? Elime ne geçecek? Hiç bir şey ama takıntılıyım. Bazen bir şarkı dolanır dilime onu da bulana kadar kendimi yer bitiririm.


    Geçen sene "The officer" şarkısını bulana kadar 4 gün aralıksız YT da yabancı müzik dinledim. Bulamadım, sonra tesadüf radyoda mı ne çıktı öyle bulmuştum.


    @Jeremy Klakson


    alfa-x in anımsaması daha net duruyor, belki araç modeli bile doğrudur ama maalesef reklamın kendisini halen bulamadım.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    o zamanlar cliom olduğu için bende çok net hatırıyorum ,kesinlikle clio .)


    hatta clio nun ondan daha eski bir reklamı daha var ıssız bir yolda abd deki çöl gibi bir yer düşünün , kafede ortalığı temizleyen paspaslayan sürekli "gerappa" diye şarkı mırıldanıyor saatine bakıyor içerideki bezmiş müşteriler bu neyi mırıldanıyor diye bakıyorlar sonra saatine bakıp dışarı çıkıyor o anda son gaz clio geçiyor müzik seside sonda o hızda geçerken şarkının sadece gerappa kısmı duyuluyor :) sonra clioyu gösterip şarkının devamı geliyor gerappa geraure :))


    bunu buldum mesela



    MrWdowiakyoutube
    renault clio gerappa
    https://www.youtube.com/watch?v=9V66ttDwZwo




    benimde aklıma takılma takıntılarım var :) Melis Sökmen Özlediğim şarkısını neredeyse aklıma geldikçe 1 sene aradım hep deniz arcak diye aramışım tesadüf eseri buldum ,bulunca duyulan mutluluk tarifsiz  





  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Zamanında biraz araştırmıştım, zeigarnik etkisi deniyormuş buna. Beynimiz/Belleğimiz yarım kalan şeyleri hatırlar ve onları tamamlamak istermiş. O yüzden tamamını bilmediğimiz bir şarkıyı, yarım kalan bir ilişkiyi v.s. işte, sürekli hatırlamamız bu nedenleymiş.

  • Eski reklamlar ne güzelmiş  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.