Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] (827. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kalel99 , Kalel99 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.946
Cevap
187
Favori
731.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katiliyorum. Eklenmesi gereken bir özellik ama full hafta coop u düşürüp 3 4 gune indirdiler. Beklenmez artık bu özellik konamiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Aslında tam esporcu ayarı seviye 3 pas, ama gel gelelim 1de oynuyolardır kesin :) meta dizilişler, pasla geriden çıkma sıfır hemen uzun belki önüme düşer. Konaminin turnuvalarında bile ezber oynuyolar, ezber dizilişler ezber oyun tarzı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 1 Mayıs 2024; 21:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut iss nodemimden wifi için qos ayarları yapılmıyor, qos için illa lan bağlantısı istiyor sanırım yeni bir modem almam gerekli.
    Modem tavsiyesi olan var mı f/p

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

    Qos ayarı için hat limitlemesi yapılıyor, wifi yada LAN ile alakalı bir durum söz konusu değil. Sizin modem için yönergeler internette mevcut. Yeni versiyonlarda olmuyormuş ama sizin versiyonda açık.


    Keenetic ExtraDSL (Gigabit portlu yeni versiyon) yada HeroDSL alıp fiber modem olarak kullanabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Mayıs 2024; 22:18:33 >
  • Merhaba arkadaşlar, 2021 den sonra tekrardan oynamaya başladığım eFootball 2024 de yaşadığım süreci sizinle paylaşmak istiyorum. Özellikle coin satın alan arkadaşların nelerle karşılaşacaklarını bilmelerini isterim.


    2022 ve 2023 serilerini indirmiş fakat oyunları beğenmediğim için bir - iki maç yapıp silmiştim. 2009 dan beri oynadım bu seriye her sene olduğu gibi gene şans vermek istedim. Bu arada platform PS5.


    Evet bu sefer oyun olmuştu, 2010 ve 2013 den aldığım keyfe yakındı. İlk zamanlar standart oyuncular ve POTW ler ile kadromu geliştirmeye çalışıyordum. Bu süreçte kesinlikle para ile coin satın almadım.

    Tekrardan PES e alışmaya başlamıştım ve 2. Klasmana kadar yükselebiliyordum. Güçlü kadrolara karşı yenilmek sıkıntı değildi, fakat rakiplerin her atılan golden sonra yaptıkları sevinç gerçekten sinir bozuyordu.


    Bu adamlara karşı ben de coin alıp kadroyu güçlendirsem mi diye düşünürken Messi’nin big time 3 lü paketi geldi. Bu fırsat kaçmaz diyip ilk coinlerimi aldım.


    Evet ilk 10lu da Messi geldi, kadroya sağlam bir oyuncu bağlamıştım. Ardından kadrom zayıf olduğu için her pazartesiyi iple çekip oyuncu paketlerini açmaya başladım.


    İlk zamanlar teklide bile en yüksek oyuncuyu vermeye başlamıştı. Güzel paket açılımları oluyordu. Tabi zamanla bu yerini paketin dibini görmelere bıraktı.


    Sonuç olarak full epic bir kadro kurdum ve 1. Klasma çıktım. Artık ilk 2000 altı rakiplerle başa baş mücadele edebiliyordum. Hatta ilk 1000 den rakiplerden maç aldığımda oluyordu.


    Ne olduysa bu 6. Sezonda oldu. İşler ters gitmeye başladı. Sezona 7 galibiyet 1 beraberlik ile başladım. Ardından bir 6 maçlık beraberlik serisi ( çoğu son dakikalarda yediğim goller ile ) onun da ardından önlenemez yenilgi serisi.


    Yenildiğim rakiplere bakıyorum en yüksek 60 bin, 80 bin görmüş oyuncular. Daha önce ilk yarım saatte oyundan çıkan çerez niyetine yendiğim oyunculara karşı pas yapamıyorum, şut atamıyorum, adeta kımıldayamıyorum. Hadi momentum bu tür oyunlarda olur anlıyorum , fakat bu momentum değil bambaşka birşey.


    Hatta şöyle birşey de oldu; en fazla ilk 84 bin yapmış bir oyuncuya direkler vs derken maçı verdim. Tabi çıldırıyorum nasıl olur diye. Hemen sonraki maçta en yüksek derecesi 180 olan bir oyuncuyu yendim. Dengesizliğe bakar mısınız ?


    Ben coin aldıkça karşı rakiplerden daha fazla momentum yedim. Paket açtıkça paslar gitmemeye başladı. Belli bir süreden sonra oyuna para harcadıkça takım daha köyü oynamaya başladı.


    Bugün 2 maç yaptım ve rakiplerin biri ilk 56 bin görmüş, diğeri 86 bin falandı. Adamlar bariz bir şekilde oyunun ittirmesi ile maçlarını bir güzel aldılar. Sanki karşılarında YZ başlangıç vardı :))


    Bu saçmalığa rafa fazla katlanmamak için bu 2 maçtan sonra oyunu sildim. Şu an geldiğim noktada harcadığım paralara yazık oldu. Takım başlangıçtaki mütevazi kadro kadar bile keyif vermiyor, daha doğrusu oynayamıyor. Doğru ifade ile kımıldayamıyor, şut atamadan bitirdiğim maçlar var.


    Uzun yazdım biliyorum, ama fazla coin alan arkadaşların 2 kere düşünmesini isterim. Herşey güzel gidiyormuş gibi görünür ama en sonunda geldin noktada daha fazla paket aç diye oyun sana pas bile yaptırmıyor. Full epic kadron ile ortada kalıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Önce burayı okuyup sonra oyuna tekrar başlamış olsanız para harcamamanız gerektiğini zaten görürdünüz. 2022'den beri tek kuruş harcamadan gayet güçlü kadrolar kurduk. Bir şekilde epic, legend hepsi çıkıyor. Hırs yapıp hepsini açmaya çalışmanın bir anlamı yok. Bu oyuna para harcanmaz. Yazık.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Evet kötü bir tecrübe oldu haklısınız, bu oyunda para harcadıkça adeta kendi mezarınızı kazıyorsunuz. Coin alan arkadaşları uyarmak için yazdım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa coin alan alsın ben bişey demiyorum da hem devamlı para harcayıp paket açıp hem de oyundan şikayet etmek nasıl oluyor? Yani benim zevkim bu diyip para yakana hiç bir şey demem de atıyorum davids için para yak diyor ki ilk hafta iyiydi sonra çöp oluyor oyun bunu hep yapıyor diye dert yanıyorlar ama ısrarla gidip paket alıp yine şikayet ediyorlar sanki konaminin çok umrundaymış gibi. Gerçekten enterasan bir durum, facebook grubunda bir sürü kişi var bi de böyle çok garip bir durum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savlicevich S kullanıcısına yanıt

    Aynı hataya daha doğrusu hırsa bende düştüm. Normalde para harcamıyordum oyuna. Tamamen keyif için, biraz vakit öldürmek için oynuyordum, uğraşmak istemiyordum yani kadro kurayım edeyim vs. diye. Çok vaktimde olmuyordu zaten çocuktan, işlerden vs dolayı. Sonra baktım millet doldurmuş epicleri falan kadroya, ulan dedim maddi sıkıntın da yok, al kim var kim yok sonra kadroyu başladım güçlendirmeye.


    Hatta en son yaşadığım olayı yazmıştım, Nedved paketini açarken yanlışlıkla paketi sıfırla yapmıştım. Ona rağmen açtım tekrardan hırs yapıp.


    Sonra oyun birden tabiri caizse boka sardı, oynayamamaya başladım, daha doğrusu pas atıyorum gitmiyor, şut çekiyorum saçma sapan yerlere gidiyor.


    Zor zar yenmeye başladım maçları..Tek kale maç yapıyorum, zor zar atıyorum golü, rakip 3-4 defa geliyor gol atıyor. Bu tarz bir sürü maçım oluyordu. Sonra bir mağlubiyet serisine başladım öyle böyle değil. Saçma sapan işler, takım resmen oynamıyor. Tam olarak neyle alakalı bu çözemedim ama aşırı sinir bozucu.


    Bir ara bu satın alma olayları falan yasaklanacak diyorlardı, kumara girdiği için. Çok doğru bir karar olur. Resmen hırs yapıyor insan. Eskiden ne güzeldi, alıyordun takımı kimin bileği iyiyse kazanıyordu.



    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]


    (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Kısa bir süre öncesine kadar az önce yazdığım şikayetleri anlatanlara karşı ben de senin gibi düşünüyordum. Bu benim için bir zevk diyip oynamaya devam ettim. Ama artık iş çığrığından çıktı, 5. Sezonun ortalarından başlayarak giderek oyun takımı kısıtlamaya başladı, bugün son noktayı koydu. Artık takım standart oyunculardan kurulu bir takımdan bile kötü. durumda. Bildiğin pranga ile oynuyormuş gibiler. Sonuç olarak oyunu sildim, yaşadığım tecrübeyi de paylaşmak istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

    Evet kardeşim bire bir aynı süreci yaşamışız. Ne eksik ne fazla. İlk bu tür sıkıntılar yaşamaya başladığım zamanlarda ben de sıkıntı var , artık oynayamıyorum diye düşünüyordum. Ama bariz şekilde oyun seni kısıtlıyor. Harcanan paralara ve zamana yazık oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami fifa gibi değil. Bedava çok iyi oyuncular veriyor. Costacurta maradona neymar mbappe kahn hepsini bedava verdi. İlk 1000 e ilk 100 girme takıntınız yoksa para harcamaya değmez. Ben 3 senedir fifa da oynuyorum kadroda bilenen oyuncum pek olmadı. Hiç messi mbappe r9 ile oynamadım. Efootball f2p oyuncuyu çok daha fazla destekliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • waddey22 kullanıcısına yanıt

    Hocam eskiden konami daha iyi free kartlar veriyordu bence.

    efootball puanı ile alınan del pierolar viera puyol beckanbuer ler.

    daha güçlü potw kartları gelebiliyordu.

    yada adaylı sözleşmeden daha etkili isimler veriliyordu.

    biraz epiğe abandılar son 1 senedir bence

    bende sistemin kurbanı oldum hiç epiğim yoktu

    şuan 12-13 tane var sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Kumar bağımlılığı kral, beyinde aynı hissi uyandırıyor. Bu tarz araştırmalar var.

  • Yukarıda yazmış arkadaşlar. Coin alınca momentumun daha da saçmalaması ile ilgili. Tam olarak katılıyorum buna. Bu oyuna para harcanmaz ayrı bir konu oyunun saçmalaması ayrı bir konu. İnsan para harcadığı kuruduğu kadroyu bırakası gelmiyor inş 2025 de tüm oyuncular sıfırlanır.

  • Coin böyle bişey ben daha önce idda oynardım cidden en nefret ettiğim anda bile oynayasım gelirdi.

    Bi kaç kez bende coin aldım cidden bi süre sonra zevk alıyorsun kart açarken böyle şeyler insana bi haz veriyo emin olun beyindeki o etki cinsel zevk ile aynı etkiyi veriyor bi sağlıkçı olarak söylüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Coin alıp oyuncu çıkartmak bir kumar sevdasıdır. En azından bende durum böyle
    At Yarışı , iddaa , Kripto ve Borsa oynayan biriyim kumarı cidden çok seviyorum onun heyecanı, kazanma ve kaybetme duygusu hiçbir şeyde yok. Coin alıp oyuncu çıkartmakta benim gibi kumar tutkusu olanlar için anlık bir heyecan gibi bişey.
    Daha önceki serilerde daha fazla para harcardım. Ama bu seride kendimi tutmaya çalışıyorum. Coop oynarken kaliteli oyuncularla oynamak istiyorum. Tek olarak haftalık etkinlikler dışında zaten oynamam sarmıyor.
    Aslında bakınca tamamen gereksiz para harcamak ve hiçbir şey vermeyen firmayı zengin etmekten başka bişey değil. Çıkan oyuncu 1-2 hafta iyiyse sonra içine necip kaçıyor..
    Az önce gördüm bugün Gullit ve Shevchenko gelmiş takımda yok umarım hırsıma yenilip paketi kapatmak gibi bir aptallık yapmam…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt

    Kanınıza girmiş olmayayım ama Gullit varsa haksız rekabet oluyor. (KONAMİ) Efootball 2024-//PS5-PS4/[ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_lindemann

    Coin alıp oyuncu çıkartmak bir kumar sevdasıdır. En azından bende durum böyle
    At Yarışı , iddaa , Kripto ve Borsa oynayan biriyim kumarı cidden çok seviyorum onun heyecanı, kazanma ve kaybetme duygusu hiçbir şeyde yok. Coin alıp oyuncu çıkartmakta benim gibi kumar tutkusu olanlar için anlık bir heyecan gibi bişey.
    Daha önceki serilerde daha fazla para harcardım. Ama bu seride kendimi tutmaya çalışıyorum. Coop oynarken kaliteli oyuncularla oynamak istiyorum. Tek olarak haftalık etkinlikler dışında zaten oynamam sarmıyor.
    Aslında bakınca tamamen gereksiz para harcamak ve hiçbir şey vermeyen firmayı zengin etmekten başka bişey değil. Çıkan oyuncu 1-2 hafta iyiyse sonra içine necip kaçıyor..
    Az önce gördüm bugün Gullit ve Shevchenko gelmiş takımda yok umarım hırsıma yenilip paketi kapatmak gibi bir aptallık yapmam…
    İdda deme dün 2 bin kaybettim canım sıkkın son paramdı Paris bi gol atmadı iki top direkten döndü ne bileyim ağa valla canım çok sıkıldı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_lindemann

    Coin alıp oyuncu çıkartmak bir kumar sevdasıdır. En azından bende durum böyle
    At Yarışı , iddaa , Kripto ve Borsa oynayan biriyim kumarı cidden çok seviyorum onun heyecanı, kazanma ve kaybetme duygusu hiçbir şeyde yok. Coin alıp oyuncu çıkartmakta benim gibi kumar tutkusu olanlar için anlık bir heyecan gibi bişey.
    Daha önceki serilerde daha fazla para harcardım. Ama bu seride kendimi tutmaya çalışıyorum. Coop oynarken kaliteli oyuncularla oynamak istiyorum. Tek olarak haftalık etkinlikler dışında zaten oynamam sarmıyor.
    Aslında bakınca tamamen gereksiz para harcamak ve hiçbir şey vermeyen firmayı zengin etmekten başka bişey değil. Çıkan oyuncu 1-2 hafta iyiyse sonra içine necip kaçıyor..
    Az önce gördüm bugün Gullit ve Shevchenko gelmiş takımda yok umarım hırsıma yenilip paketi kapatmak gibi bir aptallık yapmam…
    Co op çok oynarım ekliyelim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 825826827828829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.