Şimdi Ara

Kontorland USB JoyStick Kolu Sorunu Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ben joystick kol aldım PC&Ps2 için olanlardan kendi pcme taktım çalışmadı arkadaşlarımın pc sine takıyorum sorunsuz çalısıyor. Anakartımın üzerindeki usblerde sorun yok. Flash veya Ext Hdd taktığımda hiçbir sorun olmuyor :(.. Şunu Sölim JoysSticki Taktığımda tanıyor ve denetim masasından bakıorum tuşlara bastığımda algılamıyor.. Bu konu hakkında Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi lütfen..

    Lütfen yardım...



  • Kontorland alarak kötü etmişsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leprikon

    Arkadaşlar Ben joystick kol aldım PC&Ps2 için olanlardan kendi pcme taktım çalışmadı arkadaşlarımın pc sine takıyorum sorunsuz çalısıyor. Anakartımın üzerindeki usblerde sorun yok. Flash veya Ext Hdd taktığımda hiçbir sorun olmuyor :(.. Şunu Sölim JoysSticki Taktığımda tanıyor ve denetim masasından bakıorum tuşlara bastığımda algılamıyor.. Bu konu hakkında Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi lütfen..

    Lütfen yardım...


    aynısını bende yaşıyorum. delirmek üzereyim. güya pes keyfi yapacaktık ama yalan oldu !!




  • önceden usb den başka joystick tanındıysa sorun olabilir belki. değiştirmeyi denedinmi kolu ?
  • quote:

    quote:

    Orjinalden alıntı: Leprikon

    Arkadaşlar Ben joystick kol aldım PC&Ps2 için olanlardan kendi pcme taktım çalışmadı arkadaşlarımın pc sine takıyorum sorunsuz çalısıyor. Anakartımın üzerindeki usblerde sorun yok. Flash veya Ext Hdd taktığımda hiçbir sorun olmuyor :(.. Şunu Sölim JoysSticki Taktığımda tanıyor ve denetim masasından bakıorum tuşlara bastığımda algılamıyor.. Bu konu hakkında Bilgisi olan varsa yardım edebilirmi lütfen..

    Lütfen yardım...


    aynısını bende yaşıyorum. delirmek üzereyim. güya pes keyfi yapacaktık ama yalan oldu !!

    Bendede aynı sorun 8857 Kontorland
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm desem inanırmısınız :D Kontorland Joysticklerde USB voltaj sorunu var bunu çözdüm. İLk işim ertesi gün Teknosaya gidip kaliteli bi USB çoklayıcı aldım ve sorunum çözüldü. Çünkü USB çoklayıcının görevi hem USB gelen Voltajı düzenlemek hemde USB çoğaltmak. Ama size tavsiyem Çİn malı çoklayıcı almayın. Benim aldığım marka Hama isminde bi çoklayıcı ve sorunumu kendi kendime çözdüm msg yazan arkadaşların hepsine ayrı ayrı tşk ediyorum.
  • Ben de bu joystickten aldım eski aterici günlerini Mame 32'de yadedeyim diye ama anakartın usb girişine taktığımda windows tanıyor ama ayarlardan girdiğimde hiç bir şekilde hareket yok. Ne yapmam gerekiyor başka acaba? Yoksa cihaz mı sorunlu?
  • Arkadaşlar sorunu pci usb kart takarak çözdüm.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43920579/mpage_1/f_/key_//tm.htm


    Arkadaşlar üstteki linkten ve tüm forum sitelerinden bulabileceğiniz ünlü bir kontorland gamepad sorunu mevcut. Bu model KT-2082. adamlar bunu 2006 yılında piyasaya sürmüş fakat içindeki çip sorunlu olduğu için anakart seçiyormuş. Doğal olarakta her pcde çalışmıyormuş.Bende 2006'da bu gamepadden alarak aynı sorunla mağdur duruma düşmüştüm.40 lira vermiştim bu gamepad'e. Geçen gözüme takıldı bu gamepad, hiç kullanmadım dedim bunu, acaba sorun nedir diye düşündüm ve firmaya mail attım, anında cevap geldi ve bu anakart hatalarını anlattılar, daha sonra bu modelin içindeki çipi değiştirip yenisini ekleyerek piyasaya sürmüşler ve böylece bu hatayı örtmüşler. iyi güzel dedim bana ne gibi bir yardımda bulunursunuz dedim. Onlarda gamepadi bize getirin dedi. Eskimiş kırılmış soyulmuş ne olursa olsun dediler garanti belgesi önemli değil dediler, getirin dediler eskisini size direkt yenisini hediye edelim dediler. cevap olarak teşekkürlerimi ilettim ve bugün kontorland şişlideki şubesinin yolunu tuttum. İçeri girdiğimde Sedat adında bir adam beni karşıladı.(bana mail atan kişi)
    Durumu anlattım ona böyle böyle dedim, bana verdiği cevap asla böyle bir değişim sözkonusu olamaz dedi, neredeyse tartışma boyutuna geldi olay, dalga geçer gibi davranarak öyle şeymi olur gibisinden laflar etmeye başladı. peki dedim size herhangi bir pc de maillerime girerek bunu göstereceğim dedim. Adama attığı maili gösterdim ve kıpkırmızı oldu, hemen sırtımı sıvazlıyara işi makaraya vurdu, ya işte böyle cevap atıyoruz müşteri memnuniyeti için anla felan dedi bana. Neyi anlıyım dedim arkadaşım bana birşey vaad edip getirtiyorsunuz burada olmaz felan yapıyorsun mail atmadım diyorsun hatırlamamazlıktan geliyorsun dedim, ama adamda şeref olmadığı için hala gülmeye sardı, iyi sallamışım felan yaptı bana, sonuç olarak gamepadimi buraya bırakıp servise göndereceğini söyledi, size gün veririm gelir alırsınız dedi, tabiki sesimi yükselterek kabul etmedim ve hemen çipinin değişmesini istedim, zar zor eski gamepadimin çipini orada 5 dakikada değiştirttim. ve sorunsuz çalışıyor şuan. Onuda oradaki diğer arkadaş yaptı sağolsun, ordaki adam bile Sedat Küpeli denilen yalancı adamın yapmayacağı şeyler söylediğinden bahsetti müşterilere.

    Kısacası olurda kontorland ile mailleşmek durumunda kalırsanız, Sedat Küpeli'den gelecek mailleri takmayın bile, %100 kolpadır !!!


    bana gelen mail:



    Subject: KT-2082
    >
    > Merhaba Ferdi bey
    >
    > yazmış olduğunuz mail için size teşekkür ederiz. sizinde belirtmiş
    > olduğunuz gibi bu ürünümüzde ana kart seçme gibi bir problem vardı. bu
    > problem de daha önce kullandığımız çiple alakalı bir problemdi. bu
    > sorunu giderdik diyebiliriz size. çünkü bu üründen yüzbinlerce piyasaya
    > sürdük ve arıza oranı binde bir bile değil. sizin için yapabileceğimiz
    > çözüm ise elinizdeki ürünümüzü bize göndermeniz ve size yeni ürünümüzden
    > göndermek olacaktır. size ilgi ve alakanızdan dolayı tekrar teşekkür
    > eder işlerinizde başarılar dileriz
    >
    > iyi çalışmalar
    >
    > Kontorland
    > Sedat Küpeli
    > 0212 320 1990
    > Halide Edip Adıvar Mh. No:89/a
    > Şişli/İstanbul




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.