Şimdi Ara

OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.305
Cevap
23
Favori
54.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Başrolde ki adamın hayranı olmuştum aşırı karizmatık tipi var çok şekil, Kılıç ustası da çok şekildi, o tek vuruş öldürüşüne hastayım.   o dizi bittikten sonra IRIS dizisini izlemiştim ilk sezonu Netflix'te mevcut fakat konu 2.sezon da kapanıyor ne yazık ki Netflix'te yok onu da malum bir yerden izlemek zorunda kalmıştım. Temelli için oradan iş kurmak veya ev-araba mülk sahibi olmak lazım. 10 günlüğüne gidiceksin göz gezdireceksin nasıl bir hayat var çok görmek istiyorum. Bizim alım gücümüzden çok iyi alım gücü var asgari ücreti dolar karşılığı 1400$ denk geliyormuş. 1 saat çalışıyorsun 8350 won alıyorsun onla tıka basa doyabiliyorsun. Youtube'da Ali Ertuğrul var oradan videolarına bakabilirsin azıcık fikir verebilir.  

    Byung hun lee dünyaca ünlüdür zaten. A bittersweet life ı kesinlikle izlemeni tavsiye ederim döktürüyor.





  • Bak şimdi aklıma geldi de şeytanı gördüm de manyaktı onuda izlemediysen izle. İyi kötü tuhaf da çok iyidir. Korenin en deneyimli 3 aktörü başrolde. Yoon tae go yu parazit ten bilirsin. Woo sung jung

    un filmlerini de izleyebilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 31 Ekim 2020; 3:16:56 >
  • Voice (2017-2019) dizisinin 2.sezonu Netflix'e eklendi.

  • "Strangers From Hell" Kore filmlerini severim ama daha önce hiç Kore dizisi izlemedim. Geçen bunun ilk bölümünü izledim ama hikaye pek sarmadı. Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Search: WWW (2019) adlı dizi eklendi.


    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.

  • Kingdom dizisinin Spin off'u 2021'de geliyor. Ashin karakterine odaklanacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voice dizisinin 2.sezonu da bitirdim harikaydı ilk bölüm itibaren aksiyon gerilimi çok iyi veriyor. Bu sezon da iyiydi. keşke 3.sezon da Netflix'e eklenseydi de onu da bir çırpıda bitirseydim umarım bir gün eklenir de izleriz artık.  


    Dizinin bölüm sonunda çalan parça efsane.  






  • 3. Sezon hakkında bilgi var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyban N kullanıcısına yanıt

    Normal de dizinin 3.sezonu 2019'da yayınlandı fakat Netflix 3.sezonu eklemedi henüz bir bilgi yok ekleneceği zaman başlıkta haberdar ederim.

  • Teşekkür ediyorum 👍🙏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Circle (2017) adlı dizi eklendi.


    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.

  • Defendant (2017) adlı dizi eklendi.


    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.

  • Mr.Sunshine günde 1 bölüm izleyerek 24 günde bitirdim


    Bu dizi beni mahvetti. Daha bir süre bu tarz dizi filmlere bakmam. Yıprandım  

  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt

    Bunun arkasından My Mister izle bu dizi de mahvediyor 1 hafta etkisinden çıkamamıştım hâlâ da ararım bu diziyi

    tarihi- dram dizilerden hoşlanıyorsan My Country: The New Age , The Empress Ki, Six Flying Dragons bu efsaneler de izlenmesi gereken yapım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill Me, Heal Me (2015) adlı dizi eklendi.


    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.

  • Yok hocam, dram konusuna biraz mola. Zaten mutlu bir hayat yaşamıyorum, kendimi daha fazla bunalıma sokmayayım. Yeterince üzdü beni Mr.sunshine  

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Adamlar her karakterle bağ kurdurdu ve son bi kaç bölümde tüm bağ kurduğumuz karakterleri harcadı. Özellikle son bölüm çok dramatikti..



    Önerdiklerinizi IMDB de izlenecekler listesine ekledim, ileride bakarım


    Niyetim Vagobanda başlamaktı ama oda 2.sezon onayını almadı ve açık bitti sanırım. O yüzden çıkardım listemden...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 13 Kasım 2020; 17:52:45 >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    dizi o kadar güzeldi ki karakterlere çok güzel alıştırıyor güzel bağ kuruyorsun derken bağ kurduğumuz karakterler ölüyor ben sonu güzel biter düşünüyordum ama maalesef olmadı içime oturdu.  Final bölümün o tren sahnesinde gözler dolmuştu. Bütün karakterlere ısındım ama o başrolde ki abinin oyunculuğuna hayran kaldım zaten baya ünlü kendisi fakat daha çok filmleri ile ünlü dizisi 2-3 tane var diye biliyorum son dizisi işte Mr. Sunshine ileride inşallah yine güzel bir dizi ile karşımıza çıkar da izleriz.  


    My Mister izlerken 1 şişe şarabı içmiştim dizi bildiğin gerçek hayatın ta kendisi hem bunalım, hem melankolik, hem ambiyansı ve müzikleri insanı fena tribe sokuyor bir gün izlersin umarım herkese tavsiye ediyorum bu diziyi izledikten sonra Kore dizilerine ilgi alaka artıyor insanların. Tavsiyem ettiğim tarihi diziler de çok iyidir müsait zaman da onlara da mutlaka bak kaçırma. Vagabond muhteşem dizi, aksiyon sahneleri ile gerilimi çok iyi veren dizi, yeri geldiğinde dramı güzel verir fakat 2.sezon hakkında hala haber yok bende çok bekliyorum maalesef çok güzel yerde bitirdiler ucu acık bitti devamı kesin gelicek haber aldığım zaman mutlaka haberdar ederim. Onun dışında kafana göre başlıkta hangisi hoşuna gidiyorsa onu izlersin.  





  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tren sahnesi de efsaneydi ayrıca son bölümün başında leydi aeşin ölen yaşlı tombul kadına (İsimlerini hafızada tutmak zor korelilerin, hep kızı gezdiren büyüten, kızın yanında olan kadın) sarılıp hıçkırarak ağlaması (Burada mahvoldum zaten :D) ve ardından leydi aeşini korumak için insanların kızın üstünü örtüyle örtüp etten duvar örmesi filan fenaydı. Durdurup gittim bi 5 dk balkonda hava aldım o sahneden sonra :D -- Bu gölden kayıkla geçilen yerdeki kadının ölümü de çok dramatikti, kadını köprüde asmaları ve sonrası..


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Katanalı abinin ölümünü pek sevmedim ama. Daha epik bir şey bekliyordum ben sanki bitsin gitsin diye çekmişler son dövüş sahnesini. Kimi kesti kimi biçti göremedik bile.



    Mükemmel bir diziydi ya diyecek sözüm yok. Attım hemen harici HDD ye, evlenirsem eşime izletip ağlayışını izlicem  


    Bu konudan 3 dizi izledim Hotel de Luna, Arthdal Chronicle ve Mr Sunshine... Hotel De Luna yı çok sevmedim (Efektler, sahneler sırıtınca soğuyorum hemen) ama diğer 2 si benim için efsane...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 14 Kasım 2020; 0:12:49 >




  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Katanali abiyi öldüren kişi başlarında ki adam öldürdü zamanında büyütüp besleyen kişi zaten sürekli yaralaniyordu ve baya derin kesikleri vardı öleceği belliydi birde bunalıma girdi oteli yöneten kızın ölmesi ve diğer başrolde ki hatundan ret cekmesi vs diğer cocukta ailesinin yaptığı hatalarını düzeltmek için uğraştı hem başrolde ki hatunu seviyor oluşu cidden çok kötü durum azıcık empati yapınca değişik duygular hissediyorsun sağlam diziydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cheese In The Trap (2016) adlı dizi eklendi.


    Başlık güncellendi, keyifli seyirler.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.