Şimdi Ara

KOSGEB Konusu hakkında bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen haftalarda KOSGEB'e enerji projesini tanıtmak isteyen fakat KOSGEB'deki yetkililerce tiye alındığını ve önemsenmediğini iddia eden bir kişi tarafından konu başlatılmıştı. Ben ise arkadaşa bakanlıkta denetmen olduğumu ve yardım edebileceğimi belirtip benimle irtibata geçmesini istemiştim. Arkadaş benimle irtibata hiç geçmedi ve konusu ne hikmetse silinmişti.
    Ben ise bu konunun peşini bırakmadım ve arkadaşın yaşadığı yer olan denizli KOSGEB Müdürlüğüne ve ona yakın İllerdeki KOSGEB Müdürlüklerinin hepsine yazı yazarak durumu anlattım. ve bana gelen resmi cevapların hepsinde kendilerine enerji yada herhangi bir projeyle gelen iki mühendis arkadaşın son 6 ay içerisinde olmadığını. Ama arkadaşın yaşadığı yer olan Denizli'de en son 8 ay önce başka bir mühendis arkadaşa enerj verimliliği ile ilgili destek verildiğini belirtirdi. yani o kişinin de tahminen konuyu açan arkadaşla ilgisi yoktur.
    Ben ise vazgeçmedim o konunun çıktılarını KOSGEB Merkezine gönderdim ve KOSGEB'in o konuyu açan kişiye İFTİRA DAVASI açacağını bugün öğrendim.
    Saygılar...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.