Şimdi Ara

Koss Pro4AA Kulaklık ve Sennheiser HD 555 Kulaklık hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım bütcem max 250 ytl trance dinliyorum genelde tavsiyelerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser-efe -- 23 Temmuz 2008; 13:09:01 >



  • KOSS PRO-3AA da seçenekler arsında bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ser-efe

    arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım bütcem max 250 ytl trance dinliyorum genelde tavsiyelerinizi bekliyorum

    [simage][/simage]
  • koss
  • sennheiser'ın özellikle HD serisini ülkemizden almak tam anlamıyla intahar olur. ayrıca sennheiser HD555'i kullanmış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki o kulalık sadece oyun ve filmler için ideal bir kulaklık. müzik performansı çok iyi değil. oyun ve film performansı çok başarılıdır çünkü hem konforlu bir kulaklık hem de soundstage konusunda çok başarılı. şöyle bir örnek vereyim, mesela arkadan bir adam koşa koşa geliyor ve sağında geçerek gidiyor. işte bunun 555 ile çok iyi anlıyorsun. ben trance müziği tam olarak bilmiyorum fakat hızlı bir müzik olduğunu biliyorum. Sennheiser'ın HD serisi ise tam aksine, yavaş kulaklıklardan oluşur. Yani trance içine en seçilmemesi gereken kulaklık serisi diyebilirim. Zaten HD 555 çok çok pahalı bir kulaklık. onun en fazla değeri 100 YTL olmalı. daha fazlası bence o kulaklık için kayıp olur ki yanlış hatırlamıyorumsa yurtdışı fiyatı da 90 $ civarında.

    Gelelim Koss'a... Koss iyi bir kulaklık fakat ederi 80 bilemedim 90 YTL... yurtdışında bu fiyata satılıyor zaten ve "idare eder" deniliyor. Ülkemizde 250 YTL gibi dudak uçuklatan bir fiyata satılıyor ki kesinlikle etmez. 150 YTL deseler bile durup bir düşünmen lazım. 250 YTL ise dediğim gibi hayatta verilmemesi gereken bir fiyat.

    Trance müzik için referans ya da studyo kulaklık gider. eğer yurtdışından getirtme gibi bir imkanın varsa sana onlarca çok iyi kulaklık tavsiye edebilirim fakat ülkemizde malesef bu konuda fazla alternatif yok. Sana iki kulaklık tavsiye edeceğim ; bunlardan birisi Equation RP21 , diğeri ise Grado Sr 80. bu kulaklıklar rock ve metalde çok iyiler. trance ın temelleri de rock ve metal ile örtüştüğü için en ideal çözüm olur senin için. RP21 izolasyon, bass, ve genel kullanım için daha iyi (film ve oyun için de kullanacaksan) sadece müzik dinleyecek ve izolasyon önemli değilse Grado daha iyi bir tercih olur.




  • hiçbiri.eğer trance dinliyorsan hd485 al.yazdığın iki kulaklıkta u tarza uygun değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.