Şimdi Ara

KOŞU İÇİN MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;


    Koşu için mp3 player arıyorum.Koşarken mp3 dinleyen arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevininirim.

    Şu an aklımda rio karma 20 gb mp3 player var.Sabit diski var.Koşarken problem yaratır mı?


    Ya da başka önerileriniz varsa lütfen yazın..................................



  • problem yaratabilir. koşarken kullanmak için flash bellekli olanlar daha uygun olacaktır.
  • Creative Muvo Sport C100 tam senlik, hafıza kartıyla da arttırılabiliyor, tasarımı da tam spor için, fiyatı da ii bence 133 Dolar
    Creative C100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 18 Ağustos 2005, 21:19:25 >
  • Flash bellekli al
    Creative muvo sport oneririm
  • evet flash daha mantıklı olur - Bende muvo sport öneririm - onun yanında iPod shuffle var (sporda çok iyi oluyo)

    philips'in bitane sğor iiçin yaptığı var...

    Rio Karma hoş cihaz ama spor'a pek uygun olmaz
  • hiç kasma , bende aynı durumdaydım ; 90 kiloya çıktığımdan deniz kenarında koşmaya karar verdim ; muvo 2 hd'li olduğundan 50 milyona 128 mb'lık creative muvo aldım hani şu en dandik mp3 player'ı varya ekranı falan da yok ve piyasanın en ucuzu ; kesinlikle git ondan al hem fiyatı ucuz hem de 2 saate yakın şarkı yükleyebildim içine 128 kb'lık (zaten 2 saatten fazla koşabiliyorsan helal olsun derim profeyonel sporcusun herhalde ), ama benim başka mp3 player'ım olduğundan böyle ucuz birşey istedim sen başka zamanda kullanmak istiyorsan kesinlikle önermem bu mp3 player'ı ; ama benim gibi bir amaçla kullanacaksan hiç fazla para vermeye gerek yok
  • 90 KİLO MU??? NAAPTIN SEN DOSTUM??
  • boy 1.87 yaa ordan kurtarıyoruz azcık da , göbeğimle olan kankiliğimi bitirmeye karar verdim artık , yeter be hep beni sömürüyo hiç bir fayda sağladığı yok , karı kızda bakmıyo artık ; bakalım creative muvo benim kurtarıcım olabilecekmi
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: civilcivil

    boy 1.87 yaa ordan kurtarıyoruz azcık da , göbeğimle olan kankiliğimi bitirmeye karar verdim artık , yeter be hep beni sömürüyo hiç bir fayda sağladığı yok , karı kızda bakmıyo artık ; bakalım creative muvo benim kurtarıcım olabilecekmi

    Kader arkadaşım benim

    Önerileriniz için çok teşekkür ederim...

    Fakat yolculuklarda da falan kullanacağım.Veri de taşımak istiyorum.Çok şey istiyorum sanırım......:)




  • c100 tavsiye etmem ben, en azindan temiz bi kulaklik daha alman gerekir bence, uygun fiyata bulabilrseniz i-river ifp 895 alin derim. Olmadi i-river ifp 890 256m al derim, ses kalitesi guzel, eq'su faln daha gelismis, srs efektleri faln var. c100 yerine eq'su olan daha ucuz bisey bulabilirseniz alin derim. C100'un diger ucuzlara gore tek avantaji eq'su olmasi. 180YTL altinda sd/mmc kart girisi olup, an az 5band eq'su olan bi alet yok sanirim piyasada. Eger elinizde bosda yada foto makinasindan faln cikartik kullanacaginiz bi memory kart yoksa, 256mb da cok dert olmuyacaksa i-river alin derim ben. Ses kalitesinden cok memnun kalirsinz. Eq ve srs efektleri cok sey katiyor.

    Creative alacaksaniz illa, yada ustune bi 30YTL faln koyar bi memory kart alarim diyecekseniz (ki 512mb yapacak o zman), creative'in bi ust modelleri olan v200/tx/slim'e bakin. En azindan onlarin SNR orani >90db.

    256mb sorun olmucaksa ben i-river tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: civilcivil

    Fakat yolculuklarda da falan kullanacağım.Veri de taşımak istiyorum.Çok şey istiyorum sanırım......:)


    Muvo2 al derim bende, bi sorun faln olrsa, bi sekilde hdd'sini deistirtmeye calisirsin.

    Bi de aklima geldi onu da yazayim, SX1 telefon ile ayni parcayi C100'de calinca (c100'un kendi kulakligi ile) aralarinda cok cok fark var (sx1'de eq kullanmamama ragmen).

    Bir de yukarida eq diye bahsettigim kullanici tarafindan tanimlanabilir eq. yani, oyle her alette bulunan sabit eq. degil.

    INF 512mb oled ekranli aletlerin de ses kalitesi mesela c100 ile ayni sayilir (snr 85db) onlara da bakabilirsiniz.
  • ya bence muvo 2 alma o amaç için hd'li aletlere güven olmaz , ben dediğim gibi zaten bir muvo 2 sahibi olduğum için sırf koşu için en dandiğini aldım ama sen sanırım başka amaçlarlada kullanıcaksın , o zaman seçeneğin çok . Flash diskler hakkında çok bilgili değilim açıkcası o yüzden kolay gelsiin , iyi zayıflamalar

  • arkadaşım ben de Creative Muvo Sport C100' ü tavsiye ederim. ben paten yapıyorum uzun mesafe. çok sarsılıyor ama bişeycikler olmuyor alete. dış kabı çok sağlam bunun.. kulaklıklara gelince.. işin aslı kulaklıkları çok iyi değil cidden, ben de sonynin kulaklıklarından aldım.. şimdi gayet iyi.. ooo paten yaparken süper oluyor.. ;)
    tabii içinde aşırı veri saklayamazsın bunun, ama memory stikle biraz belleği arttırma şansın var unutma..
    önemli olan koşu yapacak olman mı, yoksa veri taşıman mı bence ilk önce ona karar ver.. bu ucuz hem.. illa ki bellek diyosan, ben olsam senin yerinde ayrıca bi usb bellek alırdım..

    kolay gelsin sana..






  • abi ayrıca radyosu da var bu aletin çok süper çekmiyo ama, sıkılırsan açıyosun zaten.. benimkinin üstünden bir on gün önce araba geçtiği için ekranı yok malumm.. ama ben bu ekranı yaptırabilirsem kullanacağım, yok yaptıramazsam yine gider aynısından alırım..
  • Süper bi alet Creative Muvo Sport C100 baska yerde arama!!!!
  • üstünden araba geçti hala çalışıyomu ??????
  • a
    rkadaşım gülmüşsün ama, ben bunun nasıl çözebilirim ekran işini diye konu bile açmıştım.. bakabilirsin bu bölümün ikinci sayfasına, muvo mun üstünden araba geçti diye bi başlık var ya..
    ok
  • kırılma dostum tamam

    peki servise götürmedinmi??

    başka türlü çare bulamazsın
  • ya işin aslı ben o aletin fişini ya da garanti belgesini bulamıyorum. aslında bi yere sakladığımdan eminim . ama anlaşılan çok iyi bir yere saklamışım, ben bile bulamıyorum baksana... fişini bulup götürdüğümde haber vereceğim kesinlikle ne olduğuna dair..
  • c100+1gb sd kart (silicon power 45x) içinde 247 şarkı var şu anda... ses kalitesi bence çok iyi ama sennheiser mx500 kulaklık kullanıyorum... kendi kulaklığı spor için ideal ama ben önden taktığım için benim sakallarla sorun çıkarıodu. arkadanda monta çarpıp rahatsız ediodu. spor yaparken kulaktan fırlama gibi bir şansı yok. öneririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.