Şimdi Ara

Kpss hazırlıkta önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kpss hazırlıkta kullanılcak kaynaklar önemli
    Kpss lisans sınavına az kaldı. Artık son çalışmalarımız ve çıkmış sorular,deneme zamanı diyebilirim.Kpss de fazla puan almanın yollarından biri ise çıkmış sınav sorularından faydalanmak ama hangi çıkmış sınav soruları? Hiç Kpssnin Kara Kutusu kitaplarını duydunuz mu? Peki nedir bu kara kutu kitapları? Arkadaslar Ösym 2014 yılında bir adım attı dedi ki havuzan alıyoruz soruyoruz soru havuzu olusturmaya calısıyoruz.Yani burada ki havuzdan alıyorum ve soruyorum demesi nedir?

    Cevap olarak belli bir soru havuzu oradan alınıp soruluyor. örnek olarak ALES,DGS den alıp YGS de sormaları gibi.YGS sorusunu alıyor coğrafyadan KPSS de sorabiliyor.2015 yılında coğrafyada hammade sorusu var idi bu soru 2015 YGS sınavına kadar 36 defa sorulmuştu ama ÖSYM şaşırtmadı 37.defa YGS sınavında sordu ve butun YGS öğrencileri bu soruda tıkandı ve çok yanlış yapılan sorulardan oldu. Bu sayede 2015 yılında KPSS sınavında 120 soruda 81 net yakalamış oldu kitaplar.

    Peki bu kitaplara nasıl ulasabilirsiniz. .kitappatikten buradan sitesinde dağıtım sitesidir oradan ulasabilirsiniz.Unutmayın havuzdan alırlar ve sorarlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.