Şimdi Ara

Kraliçe Elizabeth hastaneye kaldırıldı - hayatını kaybetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Neden sen de Arap mı oluyorsun bu görüşle ? Çünkü Türkiye’n gidip Suudi kralı öldüğünde diğer arkadaşın dediği gibi yas ilan edip bayrakları yarıya indirmişti.Suudi için yapıp İngiltere için yapmıyorsan ya Arapsındır ya da Arap sempatizanlığı vardır bunun başka açıklaması yok.Bence de yas ilan edilip bayraklar yarıya çekilmeli.
  • 21 yüzyıl da ne tahtı ne sarayı tamamen saçmalık.
  • Nike kullanıcısına yanıt

    yönetimler sistemler hikaye para ve güç şahane.

    burdaki Atatürk ve Demokrasi aşığı anti osmanlıcı 10 kişiden 9 unu ,ingiliz vatandaşlığı verip kraliçe ve kilise üstüne yemin ettirsen amuda kalkıp koşarak ingiltreye yerleşirler.

    Sözde çok Atatürkçü kız kardeşim bile oyle kraliçenin eli öpülür sağladığı refaha bak diyorKraliçe Elizabeth hastaneye kaldırıldı - hayatını kaybetti 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Eylül 2022; 13:3:50 >
  • Kraliçe Elizabeth hastaneye kaldırıldı - hayatını kaybetti




    -Kraliyet yasalarına aykırı şekilde Camilla Rosemary evlenen Kral Charles'ın Camilla'yı Kraliyet kanunları içinde "Kraliçe" olarak taktim edemeyeceği ortaya çıktı.Kraliyet kanunlarına göre Kral Charles'ın bu evliliği geleneklere aykırıydı ancak Kraliçe Elizabeth bu evliliği kendi onayıyla Kraliyet içinde kabul ettirdi.Kral Charles tahta geçtiği zaman eşi Camilla'nın Kraliyet içindeki resmi ünvanı sadece "Kralın eşi" olarak anılacak.


    Ancak Kral Charles'ın eşi için bu ünvanı küçük düşürücü olarak gördüğü ve tahta çıktıktan sonra kendi emriye eşi Camilla'yı "Kraliçe" olarak ilan edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.Kral Charles'ın bu kararı almasını kolaylaştıracak başka bir etken ise,Kraliçe Elizabeth'in daha önce Camilla için "Charles Kral olduğu zaman Camilla'nın da Kraliçe olması gerekir" sözü olduğuda iddia ediliyor.


    İngiltere'de bir başka konuşulan konu ise,Kral Charles'ın uzun süre tahtta kalmayacağı ve 1 yıl içinde tahttan feragat ederek inzivaya çekileceği,yerini ise oğlu Prens William'a bırakacağı oldukça fazla konuşuluyor.Kamuoyunda da genel kanı,artık yaşlı bir Kral ile şu zorlu süreçte devam edilmesinin riskli olduğu,Charles'ın tahtta olmasının fayda getirmeyeceği,uzun süre tahtta kalacağı düşünülen genç isim William'ın Kral olmasının daha doğru olacağı algısı İngiltere ve diğer Kraliyete bağlı ülkelerde tartışmalara sebeb oluyor.Yapılan anketlerde ise 18-30 yaş arası kitlenin büyük bir çoğunluğu tahtın William'a bırakılmasından yana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Eylül 2022; 13:48:42 >




  • mKEE M kullanıcısına yanıt

    Nejat Uygur 2013'te öldü.Ben aynı yaşta öldüler demedim ki.Millete Nejat Uygur'u sorsan o kadar yaşlı demez, Herkes Kraliçeyi çok daha yaşlı zannediyordu (Erken yaşta Tahta geçmiş).Onu vurgulamak için o örneği verdim.Çoğu insan Kraliçeyi 100 yaşın üzerinde sanıyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 9 Eylül 2022; 14:38:23 >
  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt

    Çünkü onlar Allah yolunda srn diyorsun zindikların bayrağını asalim indirelim

  • -Kraliçe'nin ölümü ile birlikte ceneza ve yas tutma süreçleri açıklığa kavuştu;


    *12 gün tüm ülkede ve Kraliyete bağlı diğer ülkelerde yas ilan edildi.

    *Kraliçenin naaşı 3 gün boyunca ziyaretçilere gösterilecek ve ardından gömülecek

    *İngiltere'de 12 gün boyunca yas ilan edilmesiyle birlikte tüm ülkede grevler iptal edildi

    *Yas sürecinde tüm banka ve borsalar kapalı olacak,aynı şekilde resmi kurumlarda yas nedeniyle iş yapmayacak

    *Kraliçe gömüldükten sonra Kral Charles resmi olak krallığını ilan edecek

    *Kraliyet ailesi taht sıralaması ise resmi olarak açıklanarak güncellendi,buna göre Kral Charles sonrası oğlu Prens William ikinci taht varisi ve William'ın 9 yaşındaki oğlu George ise tahtın 3. varis velihattı olarak deklare edildi.

    *Cenaze törenine dünyanın birçok ülkesinden yoğun katılım olması beklenirken havalimanlarındaki grevlerin iptal edilerek 12 gün boyunca çalışması emri Kraliyet tarafından verildi.Ayrıca havalimanlarının aksamaması içinde ekstra personel 12 gün için tahsis edilecek.

    *73 yaşında kral olan Prens Charles, annesi II. Elizabeth'in 500 milyon Dolar'lık şahsi servetini de devralacak Kraliyet mülkleriyle bu tutar 25 milyar dolar'a ulaşıyor.Kral Charles bunların hepsinin tek sahibide olacak.

    *Kraliçe'nin ölmesi ve yas süreci ile birlikte cenaze masrafları ve tüm kurumların kapalı olmasından ötürü 12 günlük yas dönemi maliyetinin 8 milyar euro olacağı tahmin ediliyor.





  • Bu kraliçe muhabbeti de en çok akboyun çenesini yordu, sabah akşam kraliçe mesajı atıyor. Gerçi ülkedeki köprülerin yolların hukuğunu ingiltere' ye bağlamışlardı, oradan bir bağları var galiba Kraliçe Elizabeth hastaneye kaldırıldı - hayatını kaybetti 

  • -İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü dolayısıyla 6 Arap ülkesi yas ilan etti.


    Lübnan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman ve Kuveyt.

  • -Cumhurbaşkanı Erdoğan, programı uygun olursa İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesine katılmayı düşündüğünü söyledi.


    -Putin: "Kraliçe Elizabieth'in ölümü yeri doldurulamayacak bir kayıp."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Eylül 2022; 18:44:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    -İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü dolayısıyla 6 Arap ülkesi yas ilan etti.


    Lübnan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman ve Kuveyt.

    E normal değil mi? Bağımsızlıklarını bir nevi Birleşik Krallık' a borçlular neticede
  • Zaten bu ülkelerin tüm kasaları City of London'da bulunuyor.Trilyon dolarlık altınlar burda muhafaza ediliyor.İngiltere bu ülkelere sözde bağımsızlıklarını verdi ama ülkelerinin tüm ticari hareket kontrollerini ve ciddi altın rezevlerinide "ekonomik değerlendirme" adı altında gasp etti.Bu ülkeler bugün City of London'daki bu varlıklarını geri almak isteseler İngiltere savaş açar.


    Bağımsızlık demişkende anti parantez şunu eklemek lazım;


    Hangi bağımsızlık?

    Bu ülkelerin uluslararası tanınırlığımı bağımsızlık yoksa bu ülkeleri yöneten bağnaz,selefi-vahabi hanedanlıklarının İngiltere'ye boyun eğmesinden ötürü İngiltere'nin işine gelmesi ve bu hanedanlıklarında boğun eğmesinden kaynaklı koruma amaçı devamlılığını sağlamak için verilen bağımsızlıkmı?

  • -İngiltere'nin yeni Kralı Charles,Kraliyet yasalarına göre evliliği yasak olan Camilla Rosemary ile olan birlikteliğinde aldığı kararla İngiltere'nin "Yeni Kraliçesi" olarak Camilla'yı ilan ettiğini açıkladı.Camilla Rosemary'in mevcut resmi ünvanı "Kralın eşi" olarak Kraliçe Elizabeth'in izniyle verilmişti.


    Bu ünvanı Kral Charles "Kraliçe" olarak yükselterek İngiliz kraliyet tarihinde ilk kez yasak ve hoş görülmeyen bir evliliği tamamen Kraliyet içinde meşrulaştırmış oldu.Artık tüm ingiltere'nin ve ona bağlı ülkelerin yeni Kraliçeside Rosemary olacak.


    Camilla Rosemary, yasak şekilde ilişki yasaşığı Kral Charles'ın daha sonra eski eşi Prenses Diana ile ayrılmalarına sebeb olmuş,2004 yılındada Kraliyet içinde tartışmalı şekilde Kral Charles ile evlenmişti.

  • mKEE M kullanıcısına yanıt

    insan denilecek en son mahlukatlardan biri ve gebermesi de bana ayrı bi haz verdi , şeytanın vücud bulmuş hali , sonsuz azabı şedit olsun melunnun

  • kadının cesedini halen ordan oraya gezdiriyorlar arkadaş

  • Nie gommuyorlar hala onu?

    belki ici bos semboliktir?

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    tören falan ayağına ordan oraya gezdiriyorlar devlet liderleri hemen gelemez programlarını falan ayarlayacaklar şaşalı olsun diye bekleniyor cenaze programı yapacaklar


    ayın 19 unda gömecekler daha 5 gün var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Eylül 2022; 17:18:16 >
  • yanlız kral olan Charles'ın son halleri baya tepki toplamış.Dün iskoçya'da resmi ziyarette bulunurken imzaladığı bir resmi begede tarihi yanlış yazdı,üstüne yazdığı dolmakelmin mürekkebi eline bulaştı.Sinirlenen Kral odadan hızlıca dışarı çıktı.



    Kraliçe Elizabeth hastaneye kaldırıldı - hayatını kaybettiGazete Duvaryoutube
    🛎️Kanalımıza abone olmayı unutmayın🛎️ https://www.youtube.com/c/GazeteDuvar?sub_confirmation=1 ➤YouTube kanalımıza üye olarak bize destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCdwqFmQd7HuGQ1iOe2WPOlg/join ➤Bize Patreon üzerinden destek olabilirsiniz: patreon.com/duvar ➤Resmi Web Sitesi: https://https://www.gazeteduvar.com.tr ➤Resmi Facebook sayfası: https://www.facebook.com/gazeteduvar/ ➤Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/gazeteduvar ➤Resmi Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/gazeteduvar.com.tr/ ➤Resmi Telegram Kanalı: https://t.me/Gazete_Duvar #Haber #Charles #İngiltere
    https://www.youtube.com/watch?v=0VDMo3-GPJ0
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.