Şimdi Ara

Kredi Kartı Seçenekleri / Yardım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • metin0 kullanıcısına yanıt

    maxımum iyi midir ? kampanyaları nasıldır?

  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Bence iyi kart hocam, kampanyaları rakipsizdi bana göre bu ay Bonus daha iyi kampanyalar yaptı sadece. Taksit seçenekleri filanda fena değil. Sadece limit konusunda cimri olabiliyor ki ben bu sebeple kendileriyle çalışmayı bıraktım.

  • metin0 kullanıcısına yanıt

    Ben 2015 yılında başvurmuşum onaylanmış ama bana kredi kartı vermediler. Daha sonra bu sene kart başvurusunda bulundum eski tarihli açılınca benim findeks yükseldi, yani en eski kredi kartım iş bankasında imiş.


    Şimdi bana limitsiz kredi kartı açtılar, limit boşluğu yok dediler ama akbank 50 bin tl limitimi yükseltme teklifi yaptı bende o limiti iş bankası kartımda kullanmak istedim ama iş bankası başvuru değerlendirip limit boşluğu yok diyorlar.

  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    İş Bankası öyle hocam ilk müşteri olma tarihini gösteriyor. Ama limit konusunda sıkıntılı, yüksek ihtimal karta limit açmaz iptale düşer süresi dolunca.

  • metin0 kullanıcısına yanıt

    fiziksel kartı evime göndermişler, limit alabilmek için ne yapmam lazım 5 bin tl versede olur. Findeks için kalabilir en azından, qnb limit konusunda bonkör ama kampanyası vs. zayıf olduğu için pek işime yaramıyor. Şimdi qnb de limit düşürsem bu sefer diğerleri vermeyecek gibi, aynı şekilde garanti kartlarımı kapattım şimdi limit alamiyorum garantide, gerçi garanti bankası yeni tarihli açıyormuş galiba kredi kartlarını

  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Gelir belgesi yoksa kolay kolay limit tanımlamıyor hocam. Ya diğer kart limitleriniz çok düşük olacak geliri onaylama ihtiyacı duymayacak ya da kendi onaylı limit sunarsa onaylar. Ben diğer kartları düşürmenizi önermem sonra tekrar geri vermiyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.