Şimdi Ara

Kredi kartından haberim olmadan alışveriş yapılmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kartımdan yaklaşık 25bin tl aliexpres ve lightinthebox alışveriş sitesinden harcama yapılmış. Bana doğrulama kodu gelmedi tesadüfen kart harcamalarıma bakınca gördüm. Bunun gibi olay başına gelen oldumu. Savcılığa versem sonuçlanır mı bulurlarmı yapanları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Ne zaman yapılmış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt
    Bir hafta oldu ters ibraz ettim bankaya ama kımın yaptığını öğrenmek istiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bankaya hemen harcama itirazında bulun. banka gerekeni yapacaktır. Düzgün bir banka ise çok kısa sürede para hesabınıza gelir onlar karşı banka ile arka tarafta (max 180gün) kendi aralarında çözerler.

  • gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim banka iade edecektir olumlu konuştular. Ama benim amacım kim yaptı. Birisinden şüpelenıom nasıl bulunur savcıya versem bulur mu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 7 sene önce filan benim de başıma geldi böyle bir olay, benimkini metro turizm üzerinden yapmışlar. Yaklaşık 7k'lık bir tutar harcanmış Bana 3d sms filanda gelmedi, itirazda bulundum para iade edildi. Savcılığa gidip dilekçe vs. verdim işleme alıcaz dendi ama işleme bile alınmadı. Ufak tutarlar olunca uğraşmıyorlar anladığım kadarıyla, yada ben avukatsız yaptım, elden dilekçe verdim ondan da olabilir.

  • FRoZeNBoDy kullanıcısına yanıt
    Ülkede adalet yok resmen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kim yaptı noktasında size ancak müracaat savcılığı yardımcı olabilir. Başvurunuzu yapın size bilgilendirme yapılır. Polise de başvuru yapabilirsiniz bu arada ama muhtemelen savcılığa yönlendirirler diye tahmin ediyorum olay internet üzerinden gerçekleşmiş olduğu için. Yani pos üzerinden olsa misal o pos da bir esnafın adresini gösterse vs farklı tabi. Yine de polise de gidin ama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Ekim 2023; 17:37:3 >
  • Savcılığa değil polise git. Konuyu zaten polisler biliyor, savcı sadece kanunları bilir. Savcılığa da gitsen gerek görürse polise talimat verecek. Emin ol zaten paranın, onun bunun değil de devletin polisleri çıkarsa karşına senin savcılığa vereceğin dilekçeden çok daha etkilisini savcının önüne koyacaklardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 11 Ekim 2023; 3:42:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.