Şimdi Ara

Kulak içi kulaklık karşılaştırmam Sennheiser Cx275s - Sony MDR-XB50 - Samsung S8 AKG Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün size Sennheiser Cx275s - Sony MDR-XB50 - Samsung S8 AKG hakkında görüşlerimi belirteceğim.

    Kulaklığın kalitesi kişiden kişiye ve oynatılan cihazdan cihaza değişebilen birşeydir. Bende alırken forumları okudum maalesef gidip denenebilecek bir yer yok kulakiçi kulaklıklar için :( Forumlarda genelde herkes kafasına göre birşey söylüyor çünkü herkesin kulaklıktan beklentisi başka bazıları çok beğendiğini anlatmış bazıları da nasıl beğendin bu kulaklık çöp diyor.

    Ben ortalamanın bir tık üstü bir kulaklık kullanıcısı olduğumu düşünüyorum çok muhteşem kulaklıklar kullanmadım ama kötü kulaklıkların gerçekten bazı standart kulaklıklara nazaran kötü ses verdiği bariz belli oluyor.

    2 yıldır Sennheiser Cx275s kullanıyorum 2 yıl önce 135 tl gibi bir fiyattan almıştım şu an 190-230 tl aralığında gidip geliyor. 2 kere bozuldu (Günde 4-5 saat müzik dinliyorum ve kabloyu çok yıprattım) Servise gönderdiğimde 1 hafta içerisinde yenisini gönderiyorlar belki de Türkiye'deki en iyi servis ağına sahipler. Mid-Tiz-Bass için çok dengeli bir kulaklık olduğunu düşünüyorum biri çok iyi veya diğeri kötü diyemeyeceğim muhteşem bassları yok fakat sizi üzmüyor bu fiyatlara alınabilecek en iyi kulaklıklardan olduğunu düşünüyorum.

    Son zamanlarda Sennheiser'ım bozulduğu için Sony MDR-XB50 Extra Bass kulaklığını almaya karar verdim 190 tl civarında satılıyor.
    Sennheiser'dan çok memnundum fakat farklı birşeyler denemek istedim ve extra bass yazısına kanıp aldım. İlk dinlediğimde şok oldum açıkcası gerçekten sennheiserla arada bir ses farkı vardı fakat bir süre dinleme yaptıktan sonra bu fark o kadar fazla gelmemeye başladı. Kulaklık gerçekten Extra Bass olayını boşuna yazmamış bassları gerçekten hissediyorsunuz ama müzik bazı zamanlarda sönük kalıyor dinlerken mid ve tiz'ler sennheiser kadar iyi değil ben bu kulaklığın 190 tl etmeyeceğini düşünüyorum 150-160 tl olmalı aslında ederi ama siz diyorsanız ki ben gerçekten bass veren bir kulaklık istiyorum alabilirsiniz ama ben bir daha kulaklık alacak olsam cx275s'e geri dönerim veya cx-300-ii(mikrofonsuz) alınabilir.

    Samsung Akg kulaklık ise benim samsung s8'imin kutusundan çıkan kulaklık gerçekten beklentim çok yüksekti bu kulaklık ile müzik dinlemeden önce malzemesi kaliteli şekli güzel fakat müzik berbat ne bas var ne mid soluk bir müzik dinlettiriyor yani nerdeyse quatbeats 2 kulaklığı bu kulaklıktan daha güzel

    Herkes farklı şekilde düşünebilir ben sadece burda nacizade yorumumu belirtiyorum kullandığım kulaklıklar ile ilgili forumlarda çok fazla araştırmama rağmen düzgün bir bilgi bulamadığım için bu yorumlarımı yazıyorum.

    Not:Kullanma fırsatım olmadı ama Sony kulaklığımı almasaydım f/p dedikleri xiaomi hybrid hd pro 2 kulaklığını alıcaktım merak ediyorum açıkcası 135 tl gibi bir fiyata satılıyordu en son bu fiyat segmentinde alınabilecek bir kulaklık gibi duruyor







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.