Şimdi Ara

Kulaklık amfisi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Sennheiser momentum kulaklığım ve 1more triple driver kulaklığım ile samsung s8 telefonumdan muzik dinlemekteyim. Her ne kadar kulaklıklar ortalama üzeri olsa da s8in performansı düşürdüğü kanaatindeyim internetten araştırdığım kadarıyla. Sorum şu gem telefonumla hem bilgisayarımla birlikte kullanacağım öğrenci isi fiyat performans ürünü olan bir kulaklik amfisi ariyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar yardımlarını esirgemezlerse çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende FiiO E12 var ve şu an A5 adı altında satılanla hemen hemen aynı model. Fiyatı ve temin edilebilme durumu hakkında fikrim yok.
    Ama tecrübem çerçevesinde fikrimi söyleyeyim:

    Sennheiser Momentum, HD600 (300 Ohm), Beyerdynamic DT 770 Pro (250Ohm) , AKG K702 gibi güç gereksinimi olan kulaklıklar ile kullandım. Hepsinde de iyi sonuç aldım. Amfi kulaklıkların hepsinden güçlü olduğu için ses ayarında yarıyı pek geçme ihtiyacı hissetmedim.
    Dahili bataryası var ve yanında taşıma kılıfıyla geliyor. Masada kullanırken kaymaması içinde küçük silikon ayakları var. Kabloları vs. zaten söylememe gerek yok.
  • Cevabın için teşekkürler sahibinden üzerinden Fiio E17K Alpen 2 modeli 2. El olarak satın aldım piyasa fiyatının altında umarım beklentilerimi karşılar. Satın aldığım kişi çok memnun kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sana dac öneririm. Ben fiio q1 mkii, kulaklık olarak sony xba h3 kullanıyorum. Kulaklık amfisi sadece telefonun amfisini güçlendirecektir ama dac direk veriyi işleyeceği için daha üst düzey kaliteye ulaşabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sympathy_boy -- 20 Mayıs 2019; 4:6:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sympathy_boy S kullanıcısına yanıt
    Galiba bu aldığım e17kda da dac özelliği var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazlar tam olarak ne işe yarıyor, bilgi verebilirseniz çok sevinirim, mesela< arkadaş DAC lı olduğunu söylemiş kendi cihazının, DAC lı olunca ne oluyor, olmayınca ne oluyor?
    Şimdiden teşekkür ederim.

    Son olarak da şunu sorayım, aldık bu cihazı mesela , elimde de sennhesiser ın iyi bir kulaklığı var, ortalama üstü.. Bu cihazla kullandığımda son kullanıcı olarak neyi değiştirecek, ses yüksekliğini mi, ses kalitesini mi, yoksa sesin 5.1, 7.1 vb gibi kapasitesini mi?
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Bendede daclı bir çihaz var sesin kalitesi çok az fark ediyor ama
    ben kulanmıyorum denon 510 cd çalar kulaklık çıkışı en iyi neticeyi veriyor
    bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.