Şimdi Ara

KULELİ ASKERİ LİSESİNDEN MEZUN OLAN BAZI ÜNLÜ İSİMLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

    quote:

    Orijinalden alıntı: umix353

    Arkadaş cemaatçilerin en çok yetiştiği yer imam hatiplerdir niye oraları kapatmıyorlar? Şimdi intikam duuguları ile büyütülecek olan cemaatçilerin sığınacağı yer imam hatipler olacak...

    Birde darbeden bu kadar şikayet edip, darbenin getirdiği şeyleri yüceltmekte iki yüzlü dindarlara ait sanırım

    Kardeş ciddi manada bu kadar sığ bakmana inanamadım. Bu adamların zaten kendi okulları vardı,devletin imam hatipine falan gittikleri yok. Anaokulundan,üniversiteye kadar eğitim kurumları vardı. Kendi için adam yetiştirecek kişi tutar devlet okuluna mı verir öğrenciyi? Senin imam hatip düşmanlığın gözlerini kör etmiş. Bırakın artık şu Atatürk üzerinden din düşmanlığı yapmayı. O değil Atatürk'ün de adını karalıyorsunuz böyle söylemlerle. Askeri lisenin kapanması çok önemli bir mevzu değil,gider anadolu lisesine kazanır Milli Savunma Üniversitesi'ni okur asker olur. Polis Koleji kapatıldı hiçbir sıkıntı olmadı,aynı işleyiş devam ediyor. Bu kadar büyütülecek bir olay yok yani. Bu arada imam hatip okulları askeri okullardan daha önemlidir. Milletimizin Allah'a şükür hepsi askerdir,15 Temmuz gecesi gördük. Fakat din alimleri yetişmezse bu milletin başına yine fetö elebaşı gibi bir hain gelip bazı insanların dini duygularını sömürebilir. Dindar,bilgili,alim bir tabaka yetiştirmek için imam hatipler şart.

    Haklısın 14 yıldır sığ bakanın kim olduğunu daha iyi gördük... hizmet aşığı adamlarınızı gördük, müslüman kardeşilerinizi gördük...

    Balyoz ve ergenekonda da sığ bakıyorduk, barış sürecinde de sığ bakıyorduk, casusluk davasında da sığ bakıyorduk. Ulan davalara bakan adamları araştırdığında hepsinin cemaat kökenli olduğiu ortadaydı sizin gibiler savundu onlar.... 2010 kpss sınavında da sığ bakmıştık... Rus uçağında da sığ baktık, rusçu olduk... Her şeyi de bilmeyin be arkadaş.

    Attığın mesajın ne anlam içerdiğini oku ondan sonra cevap ver...

    Siz devam edin devam,, şimdide de ismailağa cemaatini kayırmaya başladınız...




  • Siz her zaman haklısınızdır zaten fazla aglamayin lütfen forum kasıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halka hakaret eden ünlü oluyor bu ülkede doğru ya. Şimdi toprağın altında hesap veriyor kim aptalmış kendi gözüyle görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.